https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Potrdili 38 novih okužb, ena oseba umrla

21.8.2020  

V četrtek so potrdili 38 novih primerov okužbe s covid-19. 


Včeraj je bilo opravljenih 1096 testiranj na covid-19, od tega je bilo 38 oseb pozitivnih.

Hospitaliziranih je 18 oseb, na intenzivni negi ni nobene osebe. Iz bolnišnice je bila odpuščena ena oseba, skupno število oseb, ki so zapustile bolnišnico, je tako 378.

Včeraj je bila zabeležena nova smrtna žrtev, skupno število umrlih okuženih s covid-19 je 130.

Aktivnih primerov je 341. 

Vir: Vlada RS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.08.2020 ob 10:31 gost

      Naslednji teden jih bo preko 80 ( namišljenih!!!! ), samo da bodo šole zaprte, daq veliko ljudem v JU ne bo potrebno delati, dobili pa bodo plaćče in še korona dodatke. Kako dolgo bo država zmogla to norijo?? Jebote, poglejte si Japonsko, Švedsko, Belorusijo, Češko, ........... Kaj tam ne živijo ljudje ali kako???? Kako je virus tako " programiran", da ga na slovenskem morju ni, na hrvaškem morju ga je pa vse polno?????? Da na Brezju, kjer se zberejo škofje in 3.000 starih ljudi, ni virusa, na nogometnih tekmah pa virus razsaja in ni dovoljeno niti 50 gledalcev??????? Ljudje, spreglejte že enkrat in se ne dajte ustrahovati tem pokvarjencem, ki bogatijo na naš račun, nam pa jemljemo osnovne človeške pravice.

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.08.2020 ob 17:03 gost

      Me zanima, če bodo Janša, Beovićka, Kacin, Gantar, Pivčeva, Počivalšek, Tonin, .......... odgovarjali za morebitne nesreče in smrtne žrtve, ki se lahko zgodijo na račun te nesmiselne uvedbe karantene za ljudi, ki prihajajo s Hrvaške.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.