https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Okužba potrjena v 24 občinah, štiri okužbe tudi v Pomurju

21.8.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 1096 testiranj na covid-19, od tega je bilo 38 oseb pozitivnih. Okužbe so bile potrjene v 24 občinah. 

Včeraj so 9 okužb potrdili v občini Ljubljana, po 3 okužbe so bile potrjene v občini Trebnje, 2 v občini Celje, Velenje, Gornja Radgona in Vrhnika, po eno okužbo pa v občinah Grosuplje, Šentjur, Lukovica, Lendava, Vodice, Dolenjske Toplice, Kostanjevica na Krki, Mirna, Mura, Rogaška Slatina, Štore, Brežice, Dravograd, Grad, Izola, Laško, Poljčane in Škocjan. 

V Pomurje devet aktivnih primerov

V Pomurju je devet aktivnih primerov okužbe z novim koronavirusom. Tri v občini Gornja Radgona, tri v občini Lendava in po ena okužba v občini Ljutomer, Grad in Kuzma.

Potrjene okužbe v sredo

V sredo so 10 okužb potrdili v občini Ljubljana, po 4 okužbe so bile potrjene v občinah Celje in Tržič ter po 3 v občinh Črnomelj, Šentjur in Ilirska Bistrica. Po eno novo okužbo pa so zabeležili v občinah Novo Mesto, Maribor, Lukovica, Domžale, Ig, Medvode, Metlika, Rečica ob Savinji, Zagorje ob Savi, Zreče, Ankaran, Ljubno, Miren-Kostanjevica, Mirna, Radeče in Štore.

Potrjene okužbe v torek

V torek so tri nove okužbe potrdili v občinah Ljubljana, Celje, Kranj, Maribor, Tržič, Lukovica in tujina. Po eno okužbo so odkrili v občini Grosuplje, Hrastnik, Koper, Piran, Šenčur, Šmarješke Toplice, Ptuj, Trebnje, Sv. Trojica v Slovenskih goricah, Dobrepolje, Dobrna, Dolenjske Toplice, Jesenice, Ljutomer, Sodražica in Zagorje ob Savi.

Potrjene okužbe v ponedeljek

V ponedeljek so tri nove okužbe potrdili v občini Ljubljana, po dve okužbi so potrdili v občinah Celje, Grosuplje, Novo mesto in Kidričevo ter po eno okužbo v občinah Kranj, Polzela, Slovenj Gradec, Maribor, Nova Gorica, Lendava, Pesnica, Postojna, Škofljica, Šmarješke Toplice, Kuzma, Ptuj, Rečica ob Savinji, Slovenska Bistrica, Trebnje in Velike Lašče.

Potrjene okužbe v nedeljo

V nedeljo so 4 nove okužbe potrdili v občini Ljubljana, 2 v občini Novo mesto in po eno novo okužbo v občinah Celje, Grosuplje, Maribor, Ravne na Koroškem, Lendava, Šmarješke Toplice in Šmartno pri Litiji.

Potrjene okužbe v soboto

V soboto so 7 novih okužb potrdili v občini Ljubljana, 2 v občini Tržič, po eno okužbo pa v občini Celje, Šmarje pri Jelšah, Koper, Trbovlje, Vodice in Žiri. 

Potrjene okužbe v petek

V petek so 8 novih okužb potrdili v občini Ljubljana, 4 v Celju, 3 v Ribnici, po dve okužbi v občini Žalec in Hrastnik, ter po eno okužbo v občinah Kamnik, Domžale, Šmarje pri Jelšah, Polzela, Trbovlje, Miklavž na Dravskem polju, Nova gorica, Piran, Lukovica, Škofljica, Tabor, Trzin in Vodice.

* Fotografija je simbolična 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.