https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Okužbe potrdili v 26 občinah

22.8.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 1203 testiranj na covid-19, od tega je bilo 43 oseb pozitivnih. Okužbe so bile potrjene v 26 občinah. 

Včeraj so 10 okužb potrdili v občini Ljubljana, 3 okužbe so bile potrjene v občini Grosuplje, 2 novi okužbi v občinah Maribor, Velenje, Poljčane, Sodražica in Krško. Eno novo okužbo pa v občinah Celje, Tržič, Novo mesto, Šentjur, Koper, Brezovica, Ig, Šenčur, Šmarješke Toplice, Rečica ob Savinji, Izola, Šmartno pri Litiji, Velike Lašče, Lenart, Pivka, Semič, Šentrupert, Videm, Vitanje in tujina. 

V Pomurje devet aktivnih primerov

V Pomurju je devet aktivnih primerov okužbe z novim koronavirusom. Tri v občini Gornja Radgona, tri v občini Lendava in po ena okužba v občinah Ljutomer, Grad in Kuzma.

Potrjene okužbe v četrtek

V četrtek so 9 okužb potrdili v občini Ljubljana, po 3 okužbe so bile potrjene v občini Trebnje, 2 v občini Celje, Velenje, Gornja Radgona in Vrhnika, po eno okužbo pa v občinah Grosuplje, Šentjur, Lukovica, Lendava, Vodice, Dolenjske Toplice, Kostanjevica na Krki, Mirna, Mura, Rogaška Slatina, Štore, Brežice, Dravograd, Grad, Izola, Laško, Poljčane in Škocjan. 

Potrjene okužbe v sredo

V sredo so 10 okužb potrdili v občini Ljubljana, po 4 okužbe so bile potrjene v občinah Celje in Tržič ter po 3 v občinh Črnomelj, Šentjur in Ilirska Bistrica. Po eno novo okužbo pa so zabeležili v občinah Novo Mesto, Maribor, Lukovica, Domžale, Ig, Medvode, Metlika, Rečica ob Savinji, Zagorje ob Savi, Zreče, Ankaran, Ljubno, Miren-Kostanjevica, Mirna, Radeče in Štore.

Potrjene okužbe v torek

V torek so tri nove okužbe potrdili v občinah Ljubljana, Celje, Kranj, Maribor, Tržič, Lukovica in tujina. Po eno okužbo so odkrili v občini Grosuplje, Hrastnik, Koper, Piran, Šenčur, Šmarješke Toplice, Ptuj, Trebnje, Sv. Trojica v Slovenskih goricah, Dobrepolje, Dobrna, Dolenjske Toplice, Jesenice, Ljutomer, Sodražica in Zagorje ob Savi.

Potrjene okužbe v ponedeljek

V ponedeljek so tri nove okužbe potrdili v občini Ljubljana, po dve okužbi so potrdili v občinah Celje, Grosuplje, Novo mesto in Kidričevo ter po eno okužbo v občinah Kranj, Polzela, Slovenj Gradec, Maribor, Nova Gorica, Lendava, Pesnica, Postojna, Škofljica, Šmarješke Toplice, Kuzma, Ptuj, Rečica ob Savinji, Slovenska Bistrica, Trebnje in Velike Lašče.

Potrjene okužbe v nedeljo

V nedeljo so 4 nove okužbe potrdili v občini Ljubljana, 2 v občini Novo mesto in po eno novo okužbo v občinah Celje, Grosuplje, Maribor, Ravne na Koroškem, Lendava, Šmarješke Toplice in Šmartno pri Litiji.

* Fotografija je simbolična 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.08.2020 ob 10:44 gost

      Le hodite se testirat budale, zaradi takih idiotov, ki se hodijo testirat bo virus večno trajal in ga nikoli ne bo konec.

      9 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.08.2020 ob 13:44 gost

        13:25 ....... IDIOT si ti. IDIOT, IDIOT, DIOT, BUTALEC, BUTALEC, BUTALEC, BUTALEC, ................

        6 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.08.2020 ob 13:52 gost

        Nič drugega samo tebi želim ka boš fasal to sranje kak san jaz ka boš te vido pa vrval ka je to tudi jaz sen bil toga razmišljanja kak ti

        7 8 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.08.2020 ob 14:01 gost

        13:52, daj malo opiši kaj si fasal in kaj se je s tabo dogajalo in kaj ti je pisalo v osdpustnem pismu. TEŽKA KORONA??? Veš, jaz sem dobil in prebolel težko pljućnico . brez Počivalškovih ali SDS ventilatorjev -, ko še nihče za to korono slišal ni. Če bi se to zgodilo zdaj, bi imel korono????????????

        5 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.08.2020 ob 14:21 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Gost,a je tebi že kdo povedal,da si idiot,no,jaz ti povem,to ti povem, Lendavski sem jaz ,ti pa ograček bedasti,zarukanec celo.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.08.2020 ob 14:41 Gost gost

        Kolegica se je okuzila takrat ko je v odrancih razhajalo in razen izgube vonja/okusa ni bilo nobenih drugih simptomov, ta virus je cisti nateg. Lani je zaradi navadne gripe umrlo 160 ljudi, letos vsi umirajo zaradi "korona virisa", ki smo mu lahko hvalezni, saj zaradi njega nihce vec ne umira za drugimi bolezmi kot so rak itd... V afriki dnevno umre čuda ljudi zaradi lakote a to nikomur mar, saj ni moc tega zaslediti v medijih.

        3 4 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.08.2020 ob 13:35 Hovi gost

      Kak lejko tak lažete v občini Lendava so včeraj potrdili 4 nove okužbe Preverjeno 100%

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.08.2020 ob 13:41 gost

      Kak lejko lažete v občini Lendava so včeraj potrdili 4 nove okužbe z virusom nove gripe in to zaradi nogometne tekme kera se je igrala na hrvaskem

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.08.2020 ob 14:26 gost

      Okužena ti je žena,z raznimi kurci, ko se ti fukari naokoli, medtem ko se ti skrivaš pred namišljeno krono.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.08.2020 ob 14:37 Ka , gost

      DF že pa si nori , vej si pa že včeraj bil , blesonja levasti v zemlo se zakopaj.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.08.2020 ob 14:44 Ka , gost

      se ti vijdi , ne rabiš tega povdarjati .

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      22.08.2020 ob 16:18 Busybee gost

      Df je eden kreten bedakarski...že spet so njemi tablete nej primnole😂😂

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      22.08.2020 ob 19:52 gost gost

      Budale še vedno ne verjamete, da je virus nevaren. Te pa ite v Zrče, pa tan ostanite, kak do vas veseli, še svojih nemrejo zdraviti, te te lejko tan vse negirali. Budale na kubik.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      22.08.2020 ob 23:19 gost

      Jaz se z budala mi nebom stukal jaz sem šel skoz toga pa znan ka je to. Ti tam zgoraj ka gucis za tvojo kolegico z Odranec za njo pa neman komentarja zajtra odisla od kuce zvečer pa prišla nazaj Sigurno se je hodila ................ zdravit ✌️

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.