https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Na Goričkem potekal kolesarski dvoboj Trebaš za B4X Pokal Slovenije

Sveti Jurij, 26.8.2020  

Minuli konec tedna je v Svetem Juriju v občini Rogašovci, potekal že osmi zaporedni kolesarski dvoboj Trebaš pod okriljem slovenskega pokala B4X, ki ga organizira Kolesarska sekcija športnega društva (KSŠD) Sveti Jurij. Za vse obiskovalce so poleg odličnih, adrenalinskih kolesarskih dvobojev poskrbeli še s hladno pijačo in jedačo, prav tako pa so za najmlajše pripravili še kolesarsko dirko s poganjalčki.

Tekmovanje v hitrostnem kolesarjenju z gorskimi kolesi je potekalo na kolesarskem poligonu Trebaš ob igrišču pri Osnovni šoli Sveti Jurij.

Lovorike letošnjega tekmovanja so v kategoriji do 7 let osvojili Aleksander Gajič, Erazem Pintarič in Feliks Benedik, v kategoriji do 9 let so se najvišjih uvrstitev veselili Oto Heinrih, Maks Sliško in Elias Matuš, v kategoriji do 11 let Jakob Praček, Matija Krečič in Anže Rovtar, v kategoriji do 13 let so prva tri mesta pripadla Maiu Pokleki, Mateju Novaku in Natanu Šavlu, v kategoriji do 15 let so bili najboljši Tim Ravtar, Tilen Štraus in An Škedelj, v kategoriji do 19 let pa Beno Batič, Nejc Herič in Kevin Kiančič. 

V ženski kategoriji sta letos nastopili le dve tekmovalki, to sta bili Monika Pavlič, ki je osvojila prvo mesto in Aneja Đurinek.

V elitni kategoriji je bil najboljši Jani Volk, takoj za njjim je bil Rok Bajc in kot tretji je v cilj pripeljal Leon Nahberger.

Novost letošnjega pokala pa je bila kategorija Masters, v kateri je pred Sašo Tomovičem in Sonijem Makarovim slavil Aleš Gomboc.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.