https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

POLITIKA

Pivčevi izglasovali nezaupnico

25.08.2020 ob 0:00  

Danes so člani sveta DeSUS, na tajnem odločanju, predsednici Aleksandri Pivec s 33 glasovi za in 19 proti izglasovali nezaupnico. Pivčeva se je v zadnjih tednih spopadala z očitki zaradi plačil ob gostovanjih po Sloveniji, na katerih je prepletala službene zadeve z zasebnimi.


"Po oceni predsednika sveta Tomaža Gantarja je tak izid znak, da imajo v stranki težave. Danes prekinjeno sejo bodo nadaljevali 9. septembra, do takrat pa bodo poskušali razčistiti dileme glede glasovanja o razrešitvi Pivčeve.

Možnost glasovanja o razrešitvi Pivčeve je bila z razširitvijo dnevnega reda na mizi že danes, a je zaradi nasprotujočih si razlag, ali svet stranke to sploh lahko naredi, Gantar predlagal prekinitev seje. Predlog so člani sveta soglasno podprli, je povedal po koncu seje.

Na septembrskem nadaljevanju seje, do katere bodo pridobili tudi mnenje strankine statutarne komisije, je pričakovati pogovore o kongresu. V DeSUS se namreč strinjajo, da ga je treba sklicati čim prej," poroča STA.

Pivčeva je mnenja, da jo lahko razrešijo le delegati kongresa, ki so jo tudi imenovali za predsednico DeSUS, zato se zavzema za čimprejšnji kongres. Člane je po navedbah STA ob tem pozvala, da do takrat ostanejo mirni, dostojanstveni in naj ne odhajajo iz stranke. V vmesnem času do sklica kongresa sicer ne namerava odstopiti.

Vodja poslancev Franc Jurša je Pivčevo tudi danes večkrat pozval k odstopu. Jurša je ob odhodu novinarjem dejal, da zaenkrat ostajajo poslanska skupina stranke, a da bodo "zadevo dokončali". "To ni zaključek, ampak na nek način novi začetek," je ocenil.

* Foto: arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.08.2020 ob 21:49 Pista gost

      Menim, da ni pravi čas za razliko, škoda. da imamo take poslance, bizarno. kako dvolični so, Jurša naj odide.

      23 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.08.2020 ob 22:13 Jana gost

        Čestitke Pivcevi, močna ženska, kar pogumno, poslance smo mi volili in sedaj se blamirajo, kako se obnašajo...

        18 24 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.08.2020 ob 22:10 Jana gost

      Čestitke Aleksandri Pivec, močna ženska, prav ima.

      17 26 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.08.2020 ob 22:25 Vasja gost

        Naivni poslanci, Gantar naj uredi zdravstvo, nekdo želi zrušiti vlado in desusovi poslanci so nasedli in govorijo kot prvošolci.

        16 22 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.08.2020 ob 22:23 lepec gost

      ........in gumijasta Ančka je odfrčala.Frrrrrrrrrrrrrrrrrrr, frrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, frrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

      22 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.08.2020 ob 22:28 Nemanja Milovič gost

      Gumijasta Ančka....frrrrrrr frrrrr frrrrrrrrr

      19 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.08.2020 ob 23:15 JURŠA, MIRNO SPIŠ.? gost

      Jurša, maske so padle ti je to potrebno? Sereš po lastni stranki, kaj misliš, da je vas 5 izdajalcev stranka ali kaj? Odgovarjaš ljudstvu ki te je izvolilo in to ljudstvo bo vas 5 izdajalcev na kongresu stranke, IZKLJUČILO IZ STRANKE DESUZ pa bo v stranki red in mir.

      14 23 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.08.2020 ob 11:06 Gustl gost

        DESUZ ...Po tvoje je potem Zlovenija, ne Slovenija...no, ja...saj je znano katere stranke simpatizerji so nepismeni....

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.08.2020 ob 23:57 Ilus gost

      Sedaj, ko bo potrebno v zdravstvu delat in odkrivat nepravilnosti glede javnih naročil, bo Gantar spet vrgel puško v koruzo pa z celotno stranko zapustil vlado. Saj je že enkrat odstopil kot minister za zdravstvo. Ga. Pivec za teboj se pa vidijo že rezultati dela in upam, da na izrednem kongresu te člani potrdijo, da vodiš stranko naprej.

      14 21 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.08.2020 ob 17:22 gost

        Kokoš, ki ima rada denar, katarega pa ji drugi morajo prislužiti. In to je Čurinova vnukinja? Stari se v grobu obrača...

        5 4 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      26.08.2020 ob 6:59 G. O. S. T. gost

      Prvo kot prvo kdor drugem jamo koplje sam vanjo pade. Ona jo je kopala Erjavcu, z čelavin puklasti,,,, princom teme,,,, zdaj pa ječas za vračilo. Ona bo odfrčala,,,,, princ teme,,, pa na volitve. Jelinčič pa še kaki postranski pizdeki imajo račune že pripravljene za podporo vlade. Ker posranec JJ, vlade drugače vlade ne sestavi da razjebe tiste stranke kere mu ne odgovarjajo ponižen stranke pa pdkupi.

      25 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.08.2020 ob 7:58 Ilus gost

        Gost- Idi tij ta odked si prišel. Ka so vas vse komunisti sklonejrali, ka je za vse krijf JJ. Nejsan volilec JJ, zapomni si pa tao, dokler bodo po Slo. tleh hodili komunisti tako dolgo v državi nebo miru. Pa tudi tau maslo v Desusu so skuhali stari komunisti.

        9 24 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.08.2020 ob 9:46 gost

        Ilus, raje molči, ker si navaden nevednež. Nimaš pojma kaj se pri nas dogaja, pa se pametnega delaš. Gledaj in poslušaj seje državnega zbora ne pa Janševih medijev. KOMUNISTI so pa še samo v stranki SDS. Janez Janša, Milan Zver, Vinko Gorenak, Andrej Šircelj, Jože Tanko, Sonja Ramšak, Zvone Černač, Bojana Beović, Jelko Kacin, Borut Pahor, Ernest Petrič, Peter Jambrek, Barbara Brezigar, Dimitrij Rupel, Bojan Požar, Igor Bavčar, ............... Pivčeva je pa pokvarjena in lopovska v dna duše. Tej baburi gre samo za oblast, oblast, oblast. Misli, da ji je na oblasti dovoljeno vse. Da lahko na davkoplačevalski račun vlači celo svojo družino kjerkoli in kadarkoli. Za njo ( enako kot za Janšo ) zakoni ne veljajo in se požvižga na njih. V svoji naduti in nespametni glavi misli, da ji je dovoljeno vse. Ker v sebi nima niti koščka morale ne bo odstopila, sedeža na položaju se bo oklepala z vsemi močmi do konca. Že lani sem zapisal, da je PIVČEVA TROJANSKI KONJ JANEZA JANŠE. Smejali ste se mi, zdaj pa vidite, da sem imel prav. Franc Jurša je kot poslanec marsikaj " zajebal ", narobe glasoval, a to pot ga podpiram, človek ima vseeno toliko poštenja v sebi, da ve kaj je prav in kaj je narobe. PIVČEVA MANORETKA ZBOGOM, POŠTENI LJUDJE TE NE MARAMO. SPUCAJ ČIMPREJ.

        23 9 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      26.08.2020 ob 7:37 ALEKSANDRA PIVEC gost

      Obleči lep hlačni kostin, daj roke v boke, na široko stopi in se močno zaderi : MARŠ U P....... MATERINO KOMUNISTI Z JURŠOM NA ČELU pokaži tem starcem in izdajalcem, da tudi ženske imate jajca.

      8 26 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      26.08.2020 ob 7:38 Bodoči penzioner gost

      Pa kaj so ji drugi krivi, ženskica si je sama kriva. Za sabo ima polno laži. Ista je kak Puklasti Janči.

      24 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.08.2020 ob 7:48 penzić gost

        kake laži, to delajo samo njeni nasprotniki, ki hočejo nam upokojencem slabo. Ta vlada je za nas napravila več kak pet prejšnjih skup! Bravo ga. Pivec!

        12 22 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.08.2020 ob 14:41 963 gost

        Penzič ti si navadni lažnivec oz. se sprenevedaš. Za časa prejšnje Janševe vlade so se penzije drastično znižale in sicer na 57 %. Tak ka ne kar nekaj na pamet. Dejstvo je, da je Janez upokojencem v vsej zgodovini Slovenije naredil največjo, nepopravljivo škodo. S tem, ko se zdaj tolažite s tem enkratnim dodatkom, ki vam ga je milostno vrgel samo kažete kakšni hlapci ste.

        8 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.08.2020 ob 8:21 gost

        za 963 (oz. dežurnoga na portali) ..... na zujf si pozabo, ka ga vedno omenjaš, buksl, pa na krizo, kera je takrat bijla!

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      26.08.2020 ob 7:45 pokvarjeno gost

      ženska dela za nas penzioniste sto na vuro, nej kak tej jeni poslanci in Gantar, samo na sebe mislijo. Gantar, enkrat si že spizdo, ko je trebalo delati, zdaj pa zaradi demografskega sklada in penez v njen, skupaj z Juršo delate probleme stranki, predsednici in tudi vladi, fuj!

      12 21 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      26.08.2020 ob 8:16 Joužek gost

      Erjavec je ves čas samo obljubljal, njegove afere so pa šle mirno mimo, ker je bil v levih vladah. Sedaj se napihuje 400 evrov, ker poslanci DESUS ne morejo sprejeti, da bi jim komandiral pametnejši in še ženska povrhu. Levo krilo bo, ob pomoči medijev, ki delajo s figo v žepu za MK in SD, pokopalo DESUS, ki je končno pokazal neke rezultate. Iz nule, ker Karel ni naredil nič. Ampak enim je to očitno ustrezalo.

      11 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.08.2020 ob 22:24 Sedmica sedem gost

        O Karel je naredil veliko, samo na žalost v našo škodo. Samo Kardinalne napake glede arbitraže so naredile škodo našemu narodu za več desetletij, ki jo bodo še naši mladi plačevali... In nihče ni za zapahi zato???

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      26.08.2020 ob 8:34 JURŠA IN FOSILI gost

      Strici iz ozadja, skupaj z komunisti in levico, ki nikakor ne morejo biti v opoziciji (ker ne morejo krasti) so od prvega dneva nove vlade začeli pripravljati puč. Ker jim v stranki SMC tega ni uspelo, ker poslanci SMC imajo več v glavi kot 5 fosilov DESUZa, so se morali spraviti na naslednjo žrtev na stranko DESUS ali predsednico Pivec. Seveda 5 fosilov (poslancev) DESUS a ni toliko pametnih, da bi prokužili, da gre v bistvu za napad na celo stranko in ne samo predsednico. Uspeli so kupiti 5 poslancev, ki so namesto da bi združili sile, začeli srati v svojo lastno skledo. Kaka je dvoličnost poslancev z Juršo na čelu dokazuje preteklost. V primeru Erjavca, ki je naredil vse mogoče pizdarije z veliko škodo za Slovenijo se ti poslanci NIKOLI NISO OGLASILI. Pivčeva v 5 mesecih tudi če bi hotela ni mogla uničiti stranke, STRANKO JE UNIČILO 5 POSLANCEV Z JURŠO NA ČELU. Zato je potrebno na kongresu teh 5 poslancev IZKLJUČITI IZ STRANKE pa bo mir, vse ostale opcije pomenijo smrt stranke.

      14 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      26.08.2020 ob 8:38 Teja gost

      Tudi sama sem upokojenka pa včasu nove vlade, korona krize in Pivčke na čelu DESUS, nisem bila deležna nobene "bonitete", ki jih nekateri na raznih portalih tako opevate. In kaj tako velikega in dobrega je naredila za upokojence? Ona in nova vlada? Vse, kar ste nekateri upokojenci dobili, bomo morali vračati vsi, pa to še ni najhuje. Ta vlada nas je zadolžila do vratu in še čez,njene dolgove bodo vračali še naši vnuki... Tako, da nehajte o tej silni dobroti sedanje vlade in Pivčeve.

      20 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.08.2020 ob 8:52 imrek gost

        teja, ti si še cejla masna od tistej 6 evrof ka ti jih je prejšnja vlada dala, pa ne vijdeš razlike, žalostno!

        10 17 Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      26.08.2020 ob 9:13 Prlek gost

      NESNAGA nesposobna JURŠOVA, Erjavčev pesek, kak te ni sram. Naj se samo spomni 4-5 ljudi, ki so letali okrog za Jurša da je poslanec, niti pogledal jih več ni, samo da se je ustoličil. Lotmerk je preuredil v beton.,... zdaj pa se to, edino sposobno zensko. sram te bodi Jurša.

      12 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      26.08.2020 ob 9:17 Simona gost

      Sramota za Jurša, se malo pa tudi njega več noben v lotmerki ne bo pogledal. Samo ga zgine v penzijo in bo pristal na smetišču zgodovine. Zahrbtnež hinavski

      11 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      26.08.2020 ob 9:23 Tone gost

      Upam, da DESUS razpade, tej stranki ne bi smeli dovoliti vloge v politi, ko si starejsi bodi doma in uzivaj. Stranka, ki se slepa v vsaki vladi, notri pa nesposobnezi. S pametnimi ljudmi pa pometejo. Jurša pejdi na smetišče se ti, za drugam tak nisi s tvojim Erjavcem

      14 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      26.08.2020 ob 9:53 dexy gost

      se pravi vsi ki podpirate lopovstvo ste sami kradlivci in lopovi.z celo vlado dol

      15 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      26.08.2020 ob 10:09 gost gost

      TVOJI ZENI HLAČE DOL PA BIKA GOR TELE ZABITO

      5 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      26.08.2020 ob 10:14 gost

      Ko človek bere te neumne komentarje desno usmerjenih neizobraženih ljudi, se šele zave kakšni neumni ljudje ( pametnim se opravičujem ) živijo v Prekmurju, zato ni čudno, da volijo SDS in NSi. Tam se neka budala napenjajo kaj dobrega je ta vlada naredila za upokojence. Sem že precej let upokojenec pa mi letos ta vlada NI DALA NIČESAR. Vem pa, da bom kot malo finančno bolje situiran človek moral vračati ( kakor tudi moji nasledniki )dolgove te vlade, ki jih je nespametno in nepotrebno napravila. Za vse te budale, ki hvalijo to vlado pa dejstvo, ki je kadarkoli dosegljivo na Googlu, da so stranke SDS, NSi, DESUS, ki so bile v vladi leta 2012 in so sedaj, sprejele zakon ZPIZ - 2, s katerim imajo novi upokojenci sramotno nizko pokojnino za 40 let dela v višini 57 % pokojninske osnove. In vi bedaki lažete kaj so te stranke dobrega naredile za upokojence. Dajte, streznite se in k sebi pridite. Da vam dam samo primerjavo. Sam sem se upokojil malo prej in imam po zakonu LEVIČARJEV ZPIZ - 1 pokojnino v višini 79 % pokojninske osnove, kar lahko kdajkoli preverite na Googlu. Da ne boste neumneži trdili, da je 57 več od 79!!!!!!!!????????? Ubogi v glavi res.

      16 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.08.2020 ob 10:50 gost

        10:36......... še eno desno budalo več. Na Googlu imaš vse, a si prebutat, prelen in politično preveč napumpan, da bi pogledal. Zase vem, da sem že dolgo upokojen s pokojnino 1.340 evrov, ti desno budalo pa delaj cele nedelje in vikende za 800 evrov. Saj kaj drugega si s svojo noro glavo niti ne zaslužiš.

        14 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.08.2020 ob 10:58 gost

        Pozabil sem še zakon ZUJF, s katerim je vlada ( SDS, NSi, DESUS ) leta 2012 upokojencem odvzela dodatek za rekreacijo ( regres ). Mater, te stranke so res delale in delajo za upokojence. Pizdeki spreglejte že enkrat. Pa vse imate na Googlu, če ne veste zaradi demence ali nizke izobrazbe.

        14 9 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.08.2020 ob 12:40 Ilus gost

        Spoštovani upokojenec kateri se hvališ z 79% pokojninske osnove,te moram opomnit, da takrat v času krize so sedanje parlamentarne stranke vse podprle novi zakon ZPIZ-2, razen Levice in LMŠ. In vkolikor bi takrat obstajale, bi isto storile, ker je takrat v državnem zboru obstajal dogovor, kako iz krize. Res je pa, da po krizi se v tej smeri ni nič naredilo in vse vlade so sestavljale stranke z levega političnega pola.

        4 11 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.08.2020 ob 13:28 gost

        Ilus, zopet nabijaš laži. Pameti in razumevanja pa tako nimaš. Je bilo potrebno takrat nove in stare upokojence tako drastično kaznovati in jih poslati v revščino?? Nikakor!!!!!!!!!! Pa študente, katerim je ta Janševa vlada v deset tisočih odvzela štipendije???? Da dalje ne pišem. Za PATRIJE je pa bil denar. In druge svinjske stvari. Sem siguren, da stranka levica in Miro Cerar nikoli ne bi sodelovali pri taki svinjariji. Pa kako so lopov lagali ljudem, kako jim so uredili pokojnine, kako dobre pokojnine bodo imeli in, da se jim bodo vsako leto večale, da ne bodo več padale in podobne laži. Vizjak je lagal tisoč na uro. IN SAME DESNE STRANKE SO SPREJELE TO SRAMOTO!!!!!!!!! Leve stranke so potem vsem upokojencem vrnile ta odvzeti dodatek za rekreacijo ( regres )in vsakoletno usklajevale pokojnine - JANŠEVA VLADA JE ZAMRZNILA POKOJNINE!!!!!!!, tudi začele dvigovati odmerni odstotek pri odmeri pokojnine za 1,5 % letno - je pa res, da je to še vedno katastrofalno nizko - zato ne laži, da niso nič storile. Ne vem, če ste desničarji res takšni bebci, da ničesar ne veste ali pa vi nekateri namenoma lažete. Veliko vas je pa res pravih bebcev. Raziskave so pokazale, da ima 30 % Janševih volivcev končano samo osnovno šolo, velik njih še pa to ne. Z 79 % SE NIKAKOR NE HVALIM, SAMO PRIMERJAVO DELAM. PRED MANO SO IMELI TA % 85. POMENI, DA SEM JAZ IN MOJI SOVRSTNIKI IZGUBIL SAMO 6 %, PO JANŠEVEM ZAKONU SO IZGUBILI NOVI UPOKOJENCI 22 %!!!!!!!!!!!! In za vas je to dobro in pošteno???? Vsteno se zaleti.

        9 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.08.2020 ob 14:45 963 gost

        Gost 10:14 čista resnica kar si napisal. Ti hlapčeki pa še kar verjamejo Vladi JJ, saj to skoraj ne moreš verjeti. Zasleplje, neveden narod.

        10 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.08.2020 ob 14:53 963 gost

        Gost 13:28, 10:14; končno en pameten človek na tem portalu, ki argumentirano napiše dejstva in resnico. Hvala bogu, da so tudi taki v Prekmurju. Vi Janševi hlapčeki pa si prav zaslužite, da imate tako nizke penzije in se mu še naprej zahvaljujte za drobtinice, ki vam jih tu pa tam vrže, da ga potem lahko še bolj malikujete. Prav smilite se mi.

        11 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.08.2020 ob 14:58 Joužek gost

        Zakon je bil let 2012 sprejet, ker je Pahorjeva vlada državo pripeljala na rob bankrota. Pozneje bi ga leve vlade lahko spremenile pa ga niso

        5 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.08.2020 ob 15:28 gost

        Joužek, Janševa ovca nehaj blejati laži. Ta zakon se je sprejel zato, ker nam je EU tako zapovedala. Ni pa bilo nobene potrebe, da je Janša s svojimi plačanci tako znižal odmerni odstotek. Na 57 za 40 let dela. Kamot bi ta odstotek bil 70 !!!!!!! Nasladnje vlade so pa odpravile ZUJF in popravile ZPIZ - 2. Zato ne piši laži zblejana ovca.

        1 5 Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      26.08.2020 ob 11:29 gost gost

      Pa kak lehko zagovarjate to pokvarjeno Pivčevko? Ka je s ten narodon, rejsan je tak blesav? Bole so politiki pokvarjeni, bole jih zagovarjajo. Samo , ka se dela z JJ. Bole je pokvarjeni, ma dosti masla na glavi, dobre odvetnike, ne vej od kod mu penezi, velke vsote baje plačuje z gotovino, ja pa kaj te dela, kakšno službo ma, ka tak dobro služi. Predsednik vlade, ma baje sramotno nizko plačo, no nekaj si je že porvao odkar je teh par mesecev na čelu, pa vseeno. Sicer pa je tak cela njegova stranka, na laži, zavajanju. manipulaciji, samo neizobražena raja še verjame takim man ipulantom. Pivčeva, pa če bi im,ela v sakj malo politične kulture bi sama odstopila in s tem pustila vsaj neklaj kredibilnosti stranki, ki jo je dobila v dar. Zdaj se lahko pridruži svojim, ve se, komu.

      15 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.08.2020 ob 11:50 gost

        11:29 ...... tem ljudem ne moreš ničesar dopovedati. To so dobro zdresirane Janševe ovce, verniki brezmadežnega svetnika, brez svoje pameti in svojega mišljenja. Takšne osebke najbolje ignorirati, ker živijo v svojem svetu.

        13 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.08.2020 ob 12:43 gost

        Janševih ovc je čedalje več, trenutno že preko 250000, tak ka si ne prosimo volitev..ka mo spušili na cejloj črti, nemamo ene pametne stranke, štera bi se kelko telko lejko enakovredno kosala z Jančijami.

        4 6 Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      26.08.2020 ob 13:04 delavec gost

      Janša bo vse vas kretene pripelal v PIZDO MATERINO!!! Bravo Janez reži jim glave skakavcem!!!

      6 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      26.08.2020 ob 14:02 Matej gost

      Jurša, ki je Erjavčev hlapec je kriv za celo štalo. Sramota Juršu. Pivčeva glavo gor, vsa pohvala, ženska ki ima jajca. Jurša sram te bilo zakopaj se

      7 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.08.2020 ob 14:13 gost

        Res ste nekateri redno zategnjeni. Kaj smo zdaj Jurša, Gantar in ostali Slovenci krivi, da je ta povzpetna baba, nesposobna kura, kršila zakone, kradla na neki način davkoplačevalski denar, pozabila na vse obljube, ki jih je na začetku dajala??????? Res ste nekateri rojeni, da zagovarjate lopovščino, kriminal, laži. Domobranec Oman je tudi rekel NI VAŽNO, ČE KAJ ZNA, SAMO, DA JE NAŠ. Ljudje zbudite se.

        14 5 Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      26.08.2020 ob 14:44 gost gost

      Eni se nedo nikdar zbidili, se nemrejo. Oprani možgani od ne preveč bistrega puklastega se več ne pozdravijo, nega toga. Dobro za njih, ka se ne zavedajo, kak majo oprane možgane, če jih sploh majo. Pivčovka, sramota si za stranko, če bi bila kje v tujini bi te že odnesli fizično. Tudi zato so naši trenutni kvazi politiki tak spoštovani zunaj, nikak iz njih se n orca delajo, pa se tudi lahko.

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      26.08.2020 ob 15:11 gost

      POZABITE NA TO STRANKO .ZAME NE OBSTAJA VEČ SEM PENZJONIST PA TAKIH NE PODPIRAM KOT TUDI NE ŠARCA KI JE PUŠKO VRGEL V KORUZO ////TO JE NAJBOLJŠA VARIJANTA /// NE VOLIT

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      26.08.2020 ob 21:03 janša gost

      vodi Pivčevo, pišem piscu ILUS, in tudi Janša bo razjebal DESUS, kot je SLS in Krščanske demokrate. Ni mi jasno, kaj počnejo vodilni v teh strankah, da jih budala na kvadrat uniči. . Piscu 963, ni dal Janša miloščine, dali smo jo sami, kar vračamo z davkom, saj so se cene življenjskih potrebščin zvišale v povprečju za 3,27% in to je davek za vrnitev, tistega, ki so dobili upokojenci. Kot pa je nekdo zapisal, volivci Janše so najbolj neizobražen narod in taki bi radi vodili svet.In budala pove v javni ustanovi, kaj je zanj naredil Janša. Je v penziji, dobil je 300 eur, dodatka in Janša ga je rešil smrti. Ni pa povedal, kot pameten pisec piše, da mu je vsak mesec odvzel 22% penzije, in bi jo lahko namesto 480 eur imel 560 eur, kar bi mu na leto naneslo 3 dodatke po 300 eur. Res JANŠEVE OVCE.

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      27.08.2020 ob 5:46 gost

      GNOJ HORVAT SE SPET OGLAŠA. KO JE POKRADEL DENAR IZ TOVARNE MURE IN 8000 LJUDI POSLAL NA CESTO NI BILO PROBLEMA A SEDAJ BI ZAMENJAL TOMIČEVO, KI GOVORI RESNICO. HORVAT IZGINI IZ POLITIKE, KER TUDI TU KRADEŠ. SRAMOTA ZA PREKMURJE.

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      27.08.2020 ob 11:28 gost

      PIVEC ALEKSANDRA TE JE JANŠA NATEGNIL-----MOGOČE VENDAR NE SPOLNO AMPAK TI JE OBLJUBIL MINISTERSKI STOL.SRAMOTA

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      27.08.2020 ob 18:28 Sasha019 gost

      Navijajo za ženske, bravo. naj ti moški poslanci Desusa gredo k ... Čas je za dostojno komunikacijo, ja, če bi mene povabili. tudi ne bi razmetaval svojega denarja. Mislim, da Goriška brda premorejo kupico vina za ministrico, na zdravje Amazonke.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.08.2020 ob 8:47 gost

        Glupa glava sploh ne razumeš bistva. Za ministrico ja, na pa za NJENA SINOVA. In ministrica deli denar tem, ki so ji najbolj priljubljeni oz. radodarni do nje. Če nisi opazil, da prihaja samo k določenim in za njih dela reklamo si res ubogi v glavi.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      28.08.2020 ob 8:11 gost

      Odjebite levičarji izdajalci SLO ljudsva.MARŠ.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      11.09.2020 ob 21:08 gost

      gost 963 popuši ga vsem na POMURCU.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.