https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Okužbe potrdili v 25 občinah

27.8.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 1299 testiranj na covid-19, od tega je bilo 33 oseb pozitivnih. Okužbe so bile potrjene v 25 občinah. 

V Pomurju včeraj brez okužb

Včeraj so pet okužb potrdili v Ljubljani, dve okužbi so potrdili v Celju, Mariboru in v Dravogradu. Eno okužbo so odkrili v občinah Novo mesto, Šentjur, Velike Lašče, Koper, Nova Gorica, Piran, Slovenska Bistrica, Vodice, Ljubno, Ravne na Koroškem, Šmartno pri Litiji, Dobrna, Idrija, Slovenj Gradec, Videm, Podlehnik, Cerknica, Gorje, Litija, Majšperk in Šentilj. Eno okužbo so potrdili tudi pri osebi iz tujine.

V Pomurju 19 aktivnih primerov

V Pomurju je devetnajst aktivnih primerov okužbe z novim koronavirusom. Osem v občini Lendava, tri v občini Gornja Radgona in po dve okužbi v občinah Velika Polana, Grad in Murska Sobota, po eno pa v občini Ljutomer in Kuzma.

Potrjene okužbe v torek

V torek so štiri okužbe potrdili pri osebah iz tujine, tri nove okužbe potrdili v občinah Ljubljana, Grosuplje in Šentjur, dve okužbi v občinah Koper, Velike Lašče in Bled, po eno okužbo v občini Celje, Lendava, Nova Gorica, Piran, Brezovica, Dravograd, Kamnik, Sevnica, Žalec, Šmarje pri Jelšah, Brežice, Grad, Komenda, Ljubno, Murska Sobota, Velika Polana in Radlje ob Dravi.

Potrjene okužbe v ponedeljek

V ponedeljek so po tri nove okužbe potrdili v občinah Ljubljana in Velike Lašče. Po dve okužbi so potrdili v občinah Laško, Vipava in Dravograd ter po eno v občinah Celje, Novo Mesto, Šentjur, Nova Gorica, Ravne na Koroškem, Sevnica, Idrija, Mina Peč in Velika Polana.

Potrjene okužbe v nedeljo

V nedeljo so 5 novih okužb potrdili v občini Ljubljana in Novo mesto, eno novo okužbo pa v občinah Celje, Črnomelj, Rečica ob Savinji in Miklavž na Dravskem polju.

Potrjene okužbe v soboto

V soboto so 8 okužb potrdili v občini Ljubljana, 4 v občini Lendava, 3 v občini Novo mesto, 2 v občinah Škofljica, Slovenska Bistrica in tujina, po eno okužbo pa v občinah Celje, Maribor, Koper, Velenje, Piran, Zagorje ob Savi, Ivančna Gorica, Laško, Sevnica, Škocjan, Škofja Loka, Mokronog - Trebelno in Murska Sobota.


Potrjene okužbe v petek

V petek so 10 okužb potrdili v občini Ljubljana, 3 okužbe so bile potrjene v občini Grosuplje, 2 novi okužbi v občinah Maribor, Velenje, Poljčane, Sodražica in Krško. Eno novo okužbo pa v občinah Celje, Tržič, Novo mesto, Šentjur, Koper, Brezovica, Ig, Šenčur, Šmarješke Toplice, Rečica ob Savinji, Izola, Šmartno pri Litiji, Velike Lašče, Lenart, Pivka, Semič, Šentrupert, Videm, Vitanje in tujina.

Potrjene okužbe v četrtek

V četrtek so 9 okužb potrdili v občini Ljubljana, po 3 okužbe so bile potrjene v občini Trebnje, 2 v občini Celje, Velenje, Gornja Radgona in Vrhnika, po eno okužbo pa v občinah Grosuplje, Šentjur, Lukovica, Lendava, Vodice, Dolenjske Toplice, Kostanjevica na Krki, Mirna, Mura, Rogaška Slatina, Štore, Brežice, Dravograd, Grad, Izola, Laško, Poljčane in Škocjan.

* Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.08.2020 ob 13:11 G. O. S. T, gost

      Koje veselje Pomurje brez okužbe. Kitajci sploh več ne vejo kaj je koronek virus od maja so namreč brez okužbe. Oni zdaj samo seštevajo dobiček od korona viruseka.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.08.2020 ob 16:29 ......... gost

      svetovna novica, na Kitajskem 5 okuženih pri 1, 5 miljardi ljudi, kaj za vražjo mater se gre cel svet RAZEN KITAJCEV, KI DELAJO IN IZVAŽAJO PODKUPLJENIM VLADAM V SVETU. tO BOSTE ŽIVI IZVEDELI ZA 15 LET ALI ŠE PREJ, MOGOČE ZA 5,6,....

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.08.2020 ob 21:18 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      HOTIZA,Medžimurci,ud tán je virus.Že negda san pravu,ukouli mejšancuv napraviti cestu,Piran pa naj bo naš,bogme niti faruva nemaju právuga,srmaščina,či v Lendavu prijdeju,pa su v ednuj generaciji vsi Vougri,zavedni,naslednji poslanec Vugrski, madžaronski ,bo Hotižanec,tou van právin.Šče nekaj,Stankec-Pedenjped ,je tudi Hotižanec,samu ga se ga nej rávnu vidlu na kejpaj,stálnu je biu nekumi v rijti.Tak.Pa Amen tudi.Ferenc je gûûčau.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.