https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Včeraj potrjenih 31 okužb

30.8.2020  

V soboto so potrdili 31 novih primerov okužbe s covid-19. 


Včeraj je bilo opravljenih 769 testiranj na covid-19, od tega je bilo 31 oseb pozitivnih.

Hospitaliziranih je 24 oseb, na intenzivni negi sta dve osebi. Iz bolnišnice ni bila odpuščena nobena oseba, skupno število oseb, ki so zapustile bolnišnico, je tako 394.

Novih smrtnih žrtev včeraj ni bilo, skupno število umrlih okuženih s covid-19 je 133.

Aktivnih primerov je 449.

Vir: Vlada RS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.08.2020 ob 10:10 gost

      Vsi ljudje bodo umrli. Katastrofa. Zaprite se za nekaj let v kleti, bunkerje. Ne hodite ven, ker vas čaka SMRTONOSNI VIRUS, ki ubije vse kar diha. Rešite se! Janša reši nas! Ti s naš edini rešitelj! Pomagaj nam grešnikom, bremadežni junak.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.08.2020 ob 10:47 gost

      Janez Janša reši nas!

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.08.2020 ob 12:54 gost

      Ka mu se zapirali gnjes v nedelo na gospodov din se pelan na izlet z familijov. Stavim se v trgovini ka kupin ni kaj za na pot. In glej ga zlomka puna trgovina cerkvenih pizdekov namreč šli so od maše. In kaj kopuje gospod prd mano še od blagoslova ki gaje dobil pri maši ne ni krun ali mleko ampak posrane kavbojke. Potem pa še Neve kero številko nosi bedak mi pa 30,minut čakamo kera je prava številka v Jager trgovini si pa še dobi dodatnih 15 minut nasvetov. Trgovine bi pa naj bile v nedeljo zaprte kje pa bodo ti vele verniki kupili kavbojke in vse ostale bedarije.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.