https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pozor, danes možne močnejše nevihte s krajevnimi neurji

30.08.2020 ob 12:00  

Vremenoslovci so za nevihte izdali oranžno opozorilo. Danes so po Sloveniji možna krajevna neurja, lokalno so možni močnejši nalivi s točo, močnejšim vetrom in udari strel.


»Popoldne bo spremenljivo do pretežno oblačno. Pojavljale se bodo krajevne padavine, deloma kot nevihte. Možna bodo krajevna neurja. Pihal bo okrepljen jugozahodni veter, ob morju jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 20 do 26, ob morju in na vzhodu do 29 °C.

Ponoči bodo padavine povsod ponehale, delno se bo razjasnilo.

Jutri čez dan se bo od juga spet pooblačilo, popoldne bo pričelo deževati. Jutranje temperature bodo od 10 do 15, ob morju okoli 18, najvišje dnevne od 18 do 22, na Goriškem in ob morju do 25 °C.

 

 

Opozorilo

Danes bodo po Sloveniji možna krajevna neurja, najprej na zahodu, čez dan in popoldne pa tudi drugod. Umiritev pričakujemo v noči na ponedeljek.

Obeti

V torek dopoldne bodo padavine ponehale, od zahoda se bo jasnilo.

V sredo bo sončno, popoldne bo možna kakšna kratkotrajna ploha,« navaja ARSO.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.08.2020 ob 13:01 G. O. S. T.,,, gost

      Hvala bogec ka spuščaš malo to golazen od viruseka nesposobnih politikov. Ka se malo potignejo v svoje bunker potem pa še poskrbi ka je vse zasuješ tja do pomladi. Ka du takak medvedi eli pa šče boše ka se več na površje neprivlečejo. De vsaj božji mir.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.