https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Pomurski dijaki pogumno zakorakali v novo šolsko leto

01.09.2020 ob 14:00  

Za 73.900 dijakov se je danes začelo novo šolsko leto, ki pa bo tokrat potekalo precej drugače kot do sedaj. Nekaj utrinkov smo zbrali pred Srednješolskim centrom v Murski Soboti, kjer delujeta Gimnazija Murska Sobota in Srednja poklicna in tehniška šola Murska Sobota.


V šolske klopi so se lahko vrnili vsi učenci in dijaki ob upoštevanju priporočil NIJZ.  Številni dijaki, ki so zaradi novega koronavirusa morali zaključiti prejšnji letnik na daljavo, so se danes vrnili v šolske klopi po skoraj pol leta. Prvič pa je prag srednje šole danes prestopilo okoli 21.000 dijakov.

V samih šolah v skladu s priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) sicer veljajo zaostreni zdravstveni ukrepi. Učenci in dijaki vseh razredov morajo na hodnikih nositi zaščitne maske, med odmori se morajo zadrževati v učilnicah, omejeno je druženje med učenci in dijaki različnih oddelkov.

Novo šolsko leto 2020/21 se bo tako izvajalo po modelu B.  V šolske klopi so se tako lahko vrnili samo zdravi dijaki, ob tem pa pri NIJZ priporočajo, da se tudi doma dosledno upoštevajo higienska priporočila v zvezi s higieno rok, higieno kihanja oz. kašlja in da se otroke pouči o potrebnosti upoštevanja primerne razdalje in nošenja mask.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.09.2020 ob 14:53 Mr. Škliski gost

      Maki za šerifa!!!

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.09.2020 ob 16:47 paktrejgar gost

      Joj joj ostali so iz OŠ zdaj pa se imajo za frajere ,ker gredo v prve letnike .

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.09.2020 ob 17:02 Frajeri gost

      Močni dečki...močni

      4 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.09.2020 ob 20:41 gost

      vse same neke puncke z oprijetimi hlackami, nogicami in tangicami v riti. Kje so pravi fantje??

      11 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.09.2020 ob 5:24 Spts gost

      niti center je vec nej tao ka je nekda buo

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.09.2020 ob 1:53 Čergoli gost

        Nekoč osem paralelk tekstilne in ravno toliko strojne oziroma kovinarske. Vse skupaj mislim da je bio 1.600 dijakov. Kdaj bo to spet????? Nikoli!!!!

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      10.09.2020 ob 23:16 DebraMiller gost

      Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma. Nikoli nisem mislil, da bi to imel možnost, vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me JE prepričala, da poskusim. . jobsTrend9.monster

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.09.2020 ob 18:41 Veterinar gost

      Dobro je da se naj nekaj naučijo in to kaj pametnega,a molimo BOGA da dobijo v svoji domovini zaposlitev, je pa res da z današnjo vlado bo težko.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.