https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Borbeni Odranci proti Triglavu klonili šele v 122. minuti

Odranci, 2.9.2020  

V 1. krogu Pokala Slovenije, sta se v Odrancih pomerila domači Odranci in drugoligaški Triglav iz Kranja. Gostje so borbene domačine premagali šele z izkoriščeno enajstmetrovko v 122. minuti obračuna.

Odranci - Triglav Kranj 0:1 (0:0)

0:1 - Janković (122. min - 11m)

 

Odranci: Cigut, P. Horvat (od 113. D. Horvat), Suhač, Ciglarič, Emruli, Žerdin, Kociper, Meznarič, Copot, Vok in Kalamar.

Triglav: Čadež, Šalja, Hasanaj (od 91. Petric), Udovič (od 113. Gajić), Pokorn, Vuković, Idrizi (od 46. Ahmetaj), Kopač (od 46. Janković), Kumer, Ivetić (od 46. Brkić) in Dodig.

Glavni sodnik: Alen Borošak.

Tekmo v Odrancih so bolje odprli gostje, ki so zapretili preko Kumra, ki je streljal z glavo in Hasanaja, ki je iz prostega strela stresel prečko. Pri domačih, ki so se dokazali z borbeno moštveno igro, je bil v prvem polčasu najnevarnejši Ciglarič, ki pa je iz prostega strela meril mimo vrat.

Gostujoči trener Gajser je v polčasu naredil tri menjave in takoj na zečetku polčasa so zapretili preko Kumra, ki je stresel vratnico in Ahmetaja, katerega strel so domači blokirali. Nato pa so zapretili domači - po hitri akciji in predložku, je lep strel Kalamarju obranil Čadež. Po nekaj priložnostih na eni in drugi strani, se je tekma zavlekla v podaljške, 2x15 minut.

Zadetka ni bilo vse do samega konca drugega podaljška, ko je po prekršku Kalamarja nad Kumrom, glavni sodnik Borošak pokazal na najstrožjo kazen. Odgovornost je prevzel Janković, ki je zadel in tako Triglav popeljal v drugi krog pokala.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.09.2020 ob 21:42 Odranski gost

      Ciglarič zajebo tekmo, škoda...

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.09.2020 ob 21:59 gost

      Cijfer, norec dobiš gol v zadnji minuti,ta tvoj pajacek, cige, je krijf gola,pela si ga domov,tog pajaceka,norca dva,nevejte menjavati v zadnjih minutah.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.09.2020 ob 9:48 gost

      ZAKAJ OBTOŽUJTE CIGLARIČA, ČE JE BREZ VEZE NAREDIL PREKRŠEK KALAMAR .BOROVŠAK JE PREHITRO DOSODIL PENAL, KER JE BILO NA MEJI------LAHKO BI ZAPISKAL KONEC TEKME. TO JE RESNICA.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.09.2020 ob 10:43 Realist gost

      Triglav je postal povprecen, da ne recem slab 2ligas. Gajseri so odsli vsi nosilci s 1 lige, tak da ms slabo ekipo. Kar tudi kaze ta rezultat. Ker ce 2ligas ne more dat petarde 4ligasu se vprasas kaj je narobe. Odranci so se dobro drzali, na koncu malo nesrecen penal. Jebiga. Je pa to bla tekma na rangu 3 lige, nic vec.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.09.2020 ob 11:05 gost

      ZAKAJ NE PIŠETE O VISOKI ZMAGI NAFTE? NAFTA JE ZAKON.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.09.2020 ob 9:09 gost

        7:47 ...... Ti kmet z Goričkega si poglej zakaj sta namenjena portala Sobotainfo in Pomurec in potem piši bedarije. NAMENJENA STA ZA OBVEŠČANJE O DOGAJANJIH V POMURJU. Kolikor je meni znano je Lendava še vedno v Prekmurju.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.09.2020 ob 16:16 gost

      Odranci so se večina branili Triglav pa je napadalno povsem zanič. Pomurski ligas jim bo kaj zabil a Kranjčani hm. Štajerce odslovite dajte našim moznost igrati.👈

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.