https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Previdno v gozd

13.09.2020 ob 6:05  

Glede na letni čas, je sezona gob v polnem razmahu. Policijska uprava Murska Sobota je pripravila nekaj opozoril, da bo vaše gobarjenje potekalo sproščeno.


Pomurski policisti v tem letnem času obravnavajo veliko primerov gobarjev, ki se izgubijo v gozdovih. V tem primeru opozarjajo, da naj pred odhodom v gozd dobro razmslite, ali poznate teren. V gozd se odpravite tudi zadosti zgodaj, s sabo pa imejte mobilni telefon z napolnjeno baterijo, da lahko po potrebi pokličete na pomoč. Ob hoji po gozdu bodite pozorni na smer hoje, teren, posamezne točke ali značilnosti v gozdu, po katerih se lahko orientirate ob vračanju. Upoštevajte samozaščitne ukrepe in če je možno ne parkirajte v gozdu ali na samotnih mestih. Vozila skrbno zaklenite, zaprite okna in v notranjosti ne puščajte ničesar.  

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.09.2020 ob 7:44 gost

      Zakaj bi gdo moral paziti saj pa eni vse kaj je v gozdu ali zraven gozda užitnega vse požderejo. Celo leto nekaj nosijo gobe, kostanje, orehe, grozdje raznovrstno sabje potem se pa še hvalijo to smo nabrali. Ker je njihov kao hobi. Vlačijo pa cele velike korble.

      12 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.09.2020 ob 7:57 gost

      Slovenska policija,ja vse vedi,pa kriminal tudi ščitijo,ker imajo potem kaj za delati in pisati.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.09.2020 ob 8:06 gost

      Če pa vse požrejo naj se zgubijo

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.09.2020 ob 11:06 zelena mušnica gost

      Tipično butalsko. Na fotki je rdeča mušnica, ki ni smrtna, ampak opojna, halucinogena goba sibirskih šamanov, namesto da bi pokazali SMRTNO STRUPENO ZELENO MUŠNICO - odraslega ubije 100 gramov ali že en klobuk. Pri zeleni mušnici nema MALO SEM SEM ZMOTIL, eno gobo poješ, teden dni crkavaš in si gotov, ideš vijolice vohat.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.09.2020 ob 20:07 Veseli kmetič gost

      Nimaš ti loj kaj hodit po moji HOSTI. KO boš ti plačeval moje davke potem pa še hodi po moji posesti. Banda gnila lena.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.