https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

Okužbe potrjene v 29 občinah, tri okužbe v Pomurju

4.9.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 1733 testiranj na covid-19, od tega je bilo 47 oseb pozitivnih. Okužbe so bile potrjene v 29 občinah. 

Tri okužbe v Pomurju

Včeraj je bilo 10 okužb potrjenih v Ljubljani, tri okužbe so bile potrjene v Šentjurju in v Sevnici. Dve okužbi sta bili potrjeni v Mariboru, Velikih Laščah, Kranju in v občinah Šmarje pri Jelšah, Žužemberk. Po ena okužba je bila potrjena v občinah Lendava, Brežice, Ig, Laško, Škofljica, Komenda, Ravne na Koroškem, Semič, Turnišče, Lukovica, Medvode, Naklo, Puconci, Tabor, Zreče, Braslovče, Kostanjevica na Krki, Pesnica, Prevalje in Vransko.

V Pomurju 35 aktivnih primerov

V Pomurju je 35 aktivnih primerov okužbe z novim koronavirusom. Deset v občini Lendava, deset v občini Murska Sobota, tri v občini Turnišče, dva v občini Gornja Radgona in v občinah Črenšovci, Velika Polana, Moravske Toplice in Puconci. Po en aktivni primer je še v občini Grad in Križevci.

Potrjene okužbe v sredo

V sredo je bilo 14 okužb potrjenih v Ljubljani, 5 tujina, 3 okužbe v občini Maribor, po dve okužbi v občinah Šentjur, Lendava in Ig. Po eno okužbo so potrdili v občini Celje, Novo mesto, Velike Lašče, Rogaška Slatina, Murska Sobota, Koper, Krško, Kranj, Tržič, Litija, Mirna Peč, Nova Gorica, Trebnje, Vrhnika, Ilirska Bistrica, Črenšovci, Komenda, Lukovica, Turnišče, Hrpelje - Kozina, Naklo, Polzela, Radovljica, Sveta Ana in Žirovnica.

Potrjene okužbe v torek

V torek je bilo sedem okužb potrjenih v Ljubljani ter pet v Mariboru in pri osebah iz tujine. Štiri v občini Velike Lašče, po dve pa v občinah Celje, Sevnica, Dravograd, Krško, Kranj, Bled, Slovenske Konjice, Litija in Žalec. Po ena okužba je v občinah: Šentjur, Tržič, Grosuplje, Koper, Šenčur, Videm, Idrija, Hoče-Slivnica, Medvode, Moravske Toplice, Ormož, Šentilj, Škofja Loka, Črenšovci, Ptuj in Puconci. 

Potrjene okužbe v ponedeljek

V ponedeljek so pet okužb potrdili v Ljubljani, štiri okužbe v Rogaški Slatini. Po tri okužbe so bile potrjene v Celju in Murski Soboti, po dve okužbi so potrdili v občinah Maribor, Sevnica in Krško. Eno okužbo pa so potrdili v občinah Novo mesto, Šentjur, Tržič, Lendava, Črnomelj, Brežice, Domžale, Ilirska Bistrica, Slovenska Bistrica, Vrhnika, Ankaran, Prebold, Smič, Moravske Toplice, Nazarje, Ormož, Postojna, Rače-Fram, Tabor in Turnišče

Potrjene okužbe v nedeljo

V nedeljo so osem okužb potrdili v Ljubljani, štiri okužbe so bile potrjene v Sevnici. V občini Domžale sta bili potrjeni dve okužbi, po ena pa v občinah Brežice, Ig, Hoče-Slivnica in Sežana.

Potrjene okužbe v soboto

V soboto so osem okužb potrdili v Ljubljani ter tri v občini Tržič. Dve okužbi so potrdili pri osebah iz tujine ter v občinah Šentjur, Kranj, Rogaška Slatina in Slovenske Konjice. Po ena okužba je bila potrjena v občinah Maribor, Novo mesto, Murska SobotaGornja Radgona, Šenčur, Škofljica, Ig, Mirna Peč, Vuzenica in Sveti Tomaž.

* Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.09.2020 ob 11:52 gost

      Mij v Beltinski obćini SMO ZDRAVI!!!

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.09.2020 ob 14:58 gost

      Okužbe so samo v norih glavah.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.09.2020 ob 15:19 gost gost

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.09.2020 ob 15:26 gost gost

      Ti zadnji gost si budalo na kubik.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.09.2020 ob 16:24 gost

        Če si v glavi invalid in ne razumeš zakaj gre, ti jaz nisem kriv. Ko boš najbolj potreboval zdravniško pomoč in ne boš mogel s povišano temperaturo do zdravnika in kirurga, ker te bodo predtem testirali z nesigurnimi testi in se ti bo zaradi vse norije, ki jo počno razlil slepič ali žolč, boš mogoče razumel, če boš sploh ostal živ. Ljudje umirajo, ker ne morejo pravočasno do zdravnika. Škoda časa, ker tako ne boš razumel, ker so te mediji, Kacin in Janševi plačanci zdresirali kot pridno ovčko. KO JE ČLOVEK PRESTRAŠEN, LAHKO Z NJIM POČNEŠ KAR HOČEŠ. Ti si živ dokaz tega.

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.09.2020 ob 15:32 G. O. S. T. gost

      Ge to v tornišči tak viruseke luvijo v fitnes tan baje v vrsti stujijo. Takšna gužva je baje ka du tistu zgradb mogli širiti. Baje šče z madžarske odijo.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.09.2020 ob 16:14 Tibor gost

      Ka se pa dogaja v lendavskoj občini? Če de šlo tak dele, de stolp vrag vzeu! Ali pa je nej Lendava v pijtanji?

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.