https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 12 okužb neznanega izvora

4.9.2020  

Na današnji novinarski konferenci o aktualnem stanju glede bolezni COVID-19 je spregovoril vladni govorec, veleposlanik, Jelko Kacin.


Epidemiološki podatki za danes kažejo, da je bilo včeraj opravljenih kar 1733 testov, 80 več kot včeraj. Potrjenih je bilo 47 novih okužb. Epidemiološka poizvedovanja še potekajo, a kažejo, da uspešno zamejujemo vnos okužb iz tujine, saj imamo danes le 3 vnose od drugod.

"Opažamo vedno več primerov okužb neznanega izvora, kar pomeni, da se ljudje bodisi ne spomnijo, kje so se okužili, bodisi ta podatek iz različnih razlogov skrivajo. To še dodatno otežuje že tako naporno delo epidemiologov, katerih glavna naloga je zamejitev širjenja virusa," je dejal Kacin. 

 

 

Primeri, pri katerih okuženi ne najdejo povezave, kje bi se lahko okužili, so t.i. neznani primeri. Posamezniki ne vedo ali nočejo povedati ali celo zavajajo epidemiologe. Največ jih je v Ljubljani, na Savinjskem in Gorenjskem. 

V Pomurju je 12 okužb neznanega izvora.

Vir: vlada

V preteklih 24 urah so na Hrvaškem zabeležili 334 novih primerov okužbe s covid-19, ena oseba je zaradi covida-19 umrla. Današnje številke so nekoliko nižje kot v četrtek, ko so na Hrvaškem potrdili rekordnih 369 okužb, umrli so trije ljudje. 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.09.2020 ob 15:26 gost

      Kacin ko nembre biti veleposlanik on je samo lejko vele izdajalec pa drkator glupi slovenčekov. Za to pa ga plačuvle,,, JJ,,, njega pa vse vlade vele bogataši keri so to sanje vse zakujali. Zdaj do pa še bolj bogati enim se je že bogastvo podvojilo. Ostali bodo pa prišli zdaj na vrsto ko se bo začelo zdravilo prodajati za virusek.

      6 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.09.2020 ob 15:42 gost

      Ja v Međimurje so hodili vrak ne vejo

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.09.2020 ob 19:52 gost

        Okuženi so se okužili pri tistih,ki se ne želijo testirati..to se je dogajalo v Lendavski občini in takšne je treba kazniti.. če se zgodi,da bodo nekateri težje zboleli bi zdravljenje morali kriti ti,ki se izogibajo testiranja..

        18 4 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.09.2020 ob 23:04 Gost gost

      Ti si bolnik

      2 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.