https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Včeraj potrjenih 43 okužb, ena oseba je umrla

5.9.2020  

V petek so potrdili 43 novih primerov okužbe s covid-19, umrla je ena oseba.


Včeraj je bilo opravljenih 1708 testiranj na covid-19, od tega je bilo 43 oseb pozitivnih.

Hospitaliziranih je 22 oseb, na intenzivni negi so tri osebe. Iz bolnišnice je bile odpuščenih pet osebe, skupno število oseb, ki so zapustile bolnišnico, je tako 411.

Včeraj je bila zabeležena tudi ena smrtna žrtev, skupno število umrlih okuženih s covid-19 je 135.

Aktivnih primerov je 505.

 

Vir: Vlada RS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.09.2020 ob 10:57 gost

      Pisuni napišite koliko je bila stara ta oseba, ki je umrla, koliko hudih bolezni je imela. Zaradi tega virusa sto posto ni umrla. Kam ste šli pravi novinarji?

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.09.2020 ob 18:52 gost

      Večera sta dva mrla samo v so uti za kapjov, trije za rakun ka su Nej dobili primerne oskrbe zaradi sranja kitajskega. Ka šče pa te po cejloj Sloveniji kelko mrtvij ka su Nej bilij pravilno oskrbovanih. Ker je samo posrani virus važen kdo bo zato odgovarjal,,, JJ,,,, pa njegovi posrani hlapci nesposobni eli pa mogoće Kitajci keri maju tekme z 50 tisoć lidij pa puna kopališča pa koncerte banda prekleta nesposobna.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.