https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V pomurski občini zastrupljenih kar 9 psov, trije mladiči v kritičnem stanju

06.09.2020 ob 8:00  

V naselju Šafarsko, v občini Razkrižje, je nekdo pred nekaj dnevi zastrupil kar 9 psov - šest mladičev in tri odrasle ovčarje.

Kot so zapisali na portalu Pes moj prijatelj, so trije psi v kritičnem stanju, šest pa jih je že v domači oskrbi. Dogodek je bil prijavljen na Policijo, ki ozadje že preiskuje.

Zastrupljanje živali je sicer kot prekršek opredeljeno v zakonu o zaščiti živali, gre pa lahko tudi za kaznivo dejanje mučenja živali. Storilca se lahko kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do dveh let.

*Foto: Z.C. (fb)

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.09.2020 ob 8:45 AAAAAAAAAAA gost

      Žalostno ka zemla premore.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.09.2020 ob 12:38 .............. gost

      ka nej bil slučajnu koronek virusek, eli pa ta a živali ne velja. Isto kot za rome, nisem še slišal, da bi kateri rom bil okužen, pa so igranke vsak dan. Ob koncu julija sem bil z družino na morju(Piran), ni 2 meseca nič slišati o okužbah, ležali smo en na drugem, otroci se igrali cel dan drug ob drugem. Tudi kolega iz Vaneče (bil tam) pravi, da je vse kot je bilo do marca 2020, torej koronek je v glavah multimiljarderjev, v državnih vladah in jebivetrih v zdravstvu. Mi bedaki jih pa poslušamo. Predvidevam, ob koncu tedna bo 100 razredov v šolah v karanteni, zaradi 100 otrok, ki imajo prehlad, kot je do sedaj vedno bilo ib bo še 1000 let. Tak je in nič drugače.

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.09.2020 ob 6:22 Žbunek gost

        Daj zahojenec. Ka ma zaj korona veze s tem člankom. Mater si bedasti.Če ne razmiš za ka se pri koroni ide bole ka si tiho in ne razgljabljaš svoje bedasto mišljenje po javnih medijih.

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.09.2020 ob 15:17 Lucifer gost

      Policija išče pa kaznuje samo storilca. Ja draga Policija ka pa kaznovanje lastnika psov? Je resno človek pri nas menje vreden kak eno par nevzgojenih psov? Lastnica na konce z jebat ču ti mater..pa prosin te lepo...nevzgojene lastnike z nevzgojenime psame...telko o našoj zakonodaje...

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.09.2020 ob 21:59 BrezImena gost

        @Lucifer Ti ocitno nemas rad zivali,nemas rad lidij. Ce bi tebi sto zastrupo vse pse,za kere dobesedno zivis,mislin ka bi njemi jebo cejli svejt nej samo mater. Svaka cast lastniki, se v rokej trbej dobiti toga steri to pesan napravo!!!!!!

        5 2 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.