https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Sočna vilica je za letos odpovedana

10.09.2020 ob 11:30  

Organizatorji Sočne vilice sporočajo, da je dogodek za letos odpovedan. 

Sočna vilica, ki bi se morala odvijati jutri, 11. septembra, v Murski Soboti, zaradi ukrepov za zagotavljanje preprečevanja okužb, odpade. Prav tako je že odpovedana naslednja Sočna vilica, ki bi morala biti na sporedu 25. septembra.

Naslednji kulinarični dogodek v Murski Soboti se bo tako odvijal šele drugo leto. "Upamo, da v bolj prijaznih časih," so zapisali organizatorji na družabnem omrežju Facebook.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.09.2020 ob 13:11 G. O. S. T. gost

      Seveda kajti bi se vsa posrana javna uprava okužila. Kajti tukaj tako ni drugih obiskovalcev kot sodniki, inšpektorji odvetniki nesposobni, itd. Potem panevejo kako se pišejo in kako njim je ime.

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.09.2020 ob 21:12 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        G.O.S.T.,nekši čemèren si,kot,da se sramuješ paštete,ki ti jo tvoja na večèr dá pred tebe.Pojdi,pojej kaj dobrega,nej je sendvič zadnja gastronomija,ki jo hvališ.Pa malo treniraj z vilico v levi in nožem v desni roki,pa salveti so tudi na svetu,pazi,niso za nos in ne za domov nesti v šankrejt.Bon Apetit.

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.09.2020 ob 15:56 abrakadabraka gost

      Super to sranje trbej ukiniti za vedno .Ogromno jih je bilo na žretju iz javnih uprav .Jedlo se in pilo saj njihove malice trajajo po dve uri delavčeva pa 30 minut

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.09.2020 ob 19:21 gost

      Ta elita je pač nedotakljiva si bodo že zamislili kaj drugega. Da se bodo zabavali med delavni časom.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.09.2020 ob 22:08 gost

      RDEČUHARJI SO V šoku.DA SE NJIM to ukinja pa ne ga srati ,njim vzvišenim rdečuharjem.Navali v lekarne po pomirjevala.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      10.09.2020 ob 23:22 DebraMille gost

      Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma. Nikoli nisem mislil, da bi to imel možnost, vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me JE prepričala, da poskusim. . jobstrend9.monster

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.09.2020 ob 10:09 kujkel gost

      to si je jevšek zmislo ka lejko gej pa pige zašenki pa se vanj zabava vej pa njemi nej problem ma puno pajdašov ka radi živijo na davkoplačevalski pejnezaj kak jih je nej sran te rdeče lopovske gnilobe naj se rajši pobrigajo ka do lidge delo meli nej pa polovica prekmurcov strada od lakote oni se pa mastijo na drugih žulaj mene bi sramota bujla sočna ulico si je Jevšek takole nastavil gostinci bodo postavili štante fejst do delali mi se bomo mastili na njihov račun te pa pridejo inšpektori pa poberejo nemalo kazni taka več kak polovico gostincov lepou najebe in zvečer ko vse pospravijo pridejo domov pa vidijo ka so nika nej zaslujžili samo trujdni in razočarani nad vsem to je moja zgodba in tja nikoli več.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.09.2020 ob 18:47 Hungaris gost

      Končno tekaj pametnega,to bi že trebalo zdavnaj ukiniti in upam da namesto tega nekaj pametnega treba naredit.Je pa res da od tega imajo nekateri vodilni v MOMS koristi ----pijača,pod zob.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.