https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Okužba potrjena v 36 občinah, v Pomurju 4 nove okužbe

13.9.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 1793 testiranj na covid-19, od tega je bilo 99 oseb pozitivnih. Okužbe so bile potrjene v 36 občinah. 

 

4 okužbe v Pomurju

V soboto so 19 okužb potrdili v občini Maribor, 18 v občini Ljubljana, 7 v občini Braslovče, 6 Pivka, 5 Žalec, 4 Ilirska Bistrica, 3 Radovljica, po dve okužbi v občinah Slovenska Bistrica, Puconci, Tabor, Postojna, Slovenske Konjice, Sveta Ana in tujina. Po eno okužbo so potrdili v občinah Kranj, Celje, Škofljica, Vojnik, Medvode, Turnišče, Lenart, Grosuplje, Jesenice, Rače-Fram, Naklo, Polzela, Trbovlje, Ajdovščina, Bled, Škofla Loka, Brezovica, Prebold, Šenčur, Cerkvenjak, Gornji Petrovci, Makole in Radlje ob Dravi.

V Pomurju 42 aktivnih primerov

V Pomurju je 40 aktivnih primerov okužbe z novim koronavirusom. Sedem v občini Puconci, Turnišče in Murska Sobotašest v občini Tišina, štiri v občini Lendava, tri v občini Črenšovci, dva v občini Moravske Toplice in Gornja Radgona. Po en aktivni primer je še v občini Gornji Petrovci, Radenci, Beltinci in Kuzma.

Potrjene okužbe v petek

V petek so 21 okužb potrdili v občini Ljubljana, 8 v občini Braslovče, 7 v občini Maribor, 6 v Kranju, 4 v Kamniku, 3 v občini Rogaška Slatina, Pivka in tujina, po dve okužbi v občini Šentjur, Slovenska Bistrica, Škofljica, Murska Sobota, Ptuj, Vojnik, Medvode, Trebnje in Nova Gorica, po eno okužbo pa v občinah Celje, Novo mesto, Domžale, Velenje, Žalec, Brežice, Litija, Turnišče, Lenart, Puconci, Jesenice, Koper, Ormož, Preddvor, Rače-Fram, Gornja Radgona, Hrastnik, Ivančna Gorica, Kočevje, Polzela, Postojna, Sodražica, Trbovlje, Horjul, Log-Dragomer, Mengeš, Metlika, Ravne na Koroškem, Rečica ob Savinji, Slovenj Gradec, Piran in Zagorje ob Savi.

Potrjene okužbe v četrtek

V četrtek so 23 okužb potrdili v občini Ljubljana, 10 v občini Maribor in pet v občini Kamnik. Tri okužbe so bile potrjene v občinah Kranj, Braslovče in Starše. Dve okužbi sta bili potrjeni pri osebah iz tujine ter v občinah Slovenska Bistrica, Dravograd, Ig, Krško, Šoštanj, Ptuj, Vuzenica, Borovnica, Lenart, Kungota, Logatec, Lovrenc na Pohorju in Pivka. Eno okužbo so potrdili v občinah: Novo mesto, Šentjur, Domžale, Tržič, Velenje, Murska Sobota, Žalec, Ilirska Bistrica, Tišina, Litija, Tabor, Vojnik, Grosuplje, Idrija, Šmarje pri Jelšah, Gornja Radgona, Kočevje, Koper, Poljčane, Radovljica, Ajdovščina, Hrastnik, Hrpelje-Kozina, Ivančna Gorica, Postojna, Slovenj Gradec, Brezovica, Hajdina, Kidričevo, Kuzma, Log-Dragomer, Rečica ob Savinji in Straža. 

Potrjene okužbe v sredo

V sredo so 18 okužb potrdili v občini Ljubljana, 10 v občini Maribor, po tri okužbe v občini Velenje in Hoče-Slivnica, po dve okužbi v občinah Kranj, Domžale, Slovenska Bistrica, Braslovče, Vojnik, Vuzenica, Idrija, Jesenice, Sodražica in Poljčane, po eno okužbo pa v občinah Celje, Velike Lašče, Škofljica, Žalec, Kamnik, Črnomelj, Ilirska Bistrica, TišinaTurnišče, Šoštanj, Tabor, Komenda, Preddvor, Ribnica, Ankaran, Kočevje, Benedikt, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Loška dolina, Mokronog - Trebelno, Radenci, Selnica ob Dravi in Trzin.

Potrjene okužbe v torek

V torek so 12 okužb potrdili v občini Maribor, 10 v Ljubljani, 4 v občinah Kranj, Dravograd in Braslovče. Po dve okužbi so potrdili v občini Celje, Domžale, Velenje, Žalec, Tišina, Borovnica, Rače-Fram, Šoštanj in Trbovlje, po eno okužbo pa v občinah Novo mesto, Rogaška Slatina, Brežice, Škofljica, Kamnik, Litija, Slovenske Konjice, Hoče-Slivnica, Črenšovci, Destrnik, Prevalje, Ptuj, Semič, Trebnje, Lenart, Polzela, Preddvor, Ribnica, Starše, Horjul, Hrastnik, Mislinja, Podčetrtek, Radlje ob Dravi, Šmartno ob Paki, Trnovska vas in tujina.

Potrjene okužbe v ponedeljek

V ponedeljek so 10 okužb potrdili v občini Ljubljana, 5 v občinah Maribor in Novo mesto, 2 okužbi v občini Sevnica, po eno okužbo pa v občinah Velike Lašče, Kranj, Slovenska Bistrica, Domžale, Grosuplje, Škofljica, Ilirska Bistrica, Videm, Prevalje, Ptuj, Radovljica, Škofja Loka, Tišina, Trebnje, Vojnik, Kungota, Lenart, Metlika, Šentjernej in tujina.

Potrjene okužbe v nedeljo

V nedeljo so bile tri okužbe potrjene v Ljubljani in v Mariboru. Dve okužbi sta bili potrjeni pri osebah iz tujine ter v Novem mestu. Ena okužba je bila potrjena v občinah: Celje, Rogaška Slatina, Brežice, Slovenska Bistrica, Tržič, Velenje, Črnomelj, Naklo, Pesnica, Beltinci, Dornava, Gorišnica, Ivančna Gorica, Starše in Tišina.

* Fotografije so simbolične 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.09.2020 ob 11:25 gost

      Od 115.000 ljudi 40 pozitivnih - NE OKUŽENIH, NE BOLNIH!!! - Janševi šalabejzeri pa delajo paniko. Mediji pa to paniko še potencirajo. Mediji in pisuni so sposobni skuhati tudi bratomorno vojno. Kako lep je svet, ko vsaj dva dni ne pogledaš televizije, računalnika, časopisev, telefonov - razen klicev in sporočil. Prekrasen. Vodstva medijev so bolj pokvarjena od najbolj pokvarjenega politika. Vse za denar in položaj. VSA ČAST REDKIM IZJEMAM. Tem se opravičujem.

      12 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.09.2020 ob 13:02 gost

      Opet posrano tornišče ka oni klonejrajo ti koroneki. Zdaj ži lejko enjajo pozornost so si že pridobili. Ži su pred cuzekami.

      8 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.09.2020 ob 13:40 gost

      Skoda ka se vij glasni ne ukuzite ka nebi takse norosti pisali in vse poprek blatili

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.09.2020 ob 18:56 DorothyFol gost

      Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. smartmoney5.monster

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.09.2020 ob 18:57 Doro gost

      Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. smartmoney5.monster

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.