https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Okužbe potrdili v 23 občinah

14.9.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 1110 testiranj na covid-19, od tega je bilo 47 oseb pozitivnih. Okužbe so bile potrjene v 23 občinah. 

 

V nedeljo so 13 novih okužb potrdili v občini Ljubljana, 4 v občini Maribor, 3 v občini Šentjur in Lovrenc na Pohorju, 2 okužbi v občinah Celje, Slovenska Bistrica, Radovljica, Škofja Loka in Šentilj, po eno okužbo pa v občinah Braslovče, Žalec, Kamnik, Rogaška Slatina, Škofljica, Medvode, Tabor, Grosuplje, Rače-Fram, Nova Gorica, Horjul, Benedikt, Podčetrtek in Muta.

V Pomurju 42 aktivnih primerov

V Pomurju je 42 aktivnih primerov okužbe z novim koronavirusom. Sedem v občini Puconci, Turnišče in Murska Sobota, šest v občini Tišina, štiri v občini Lendava, tri v občini Črenšovci, dva v občini Moravske Toplice in Gornja Radgona. Po en aktivni primer je še v občini Gornji Petrovci, Radenci, Beltinci in Kuzma.

Potrjene okužbe v soboto

V soboto so 19 okužb potrdili v občini Maribor, 18 v občini Ljubljana, 7 v občini Braslovče, 6 Pivka, 5 Žalec, 4 Ilirska Bistrica, 3 Radovljica, po dve okužbi v občinah Slovenska Bistrica, Puconci, Tabor, Postojna, Slovenske Konjice, Sveta Ana in tujina. Po eno okužbo so potrdili v občinah Kranj, Celje, Škofljica, Vojnik, Medvode, Turnišče, Lenart, Grosuplje, Jesenice, Rače-Fram, Naklo, Polzela, Trbovlje, Ajdovščina, Bled, Škofla Loka, Brezovica, Prebold, Šenčur, Cerkvenjak, Gornji Petrovci, Makole in Radlje ob Dravi.

Potrjene okužbe v petek

V petek so 21 okužb potrdili v občini Ljubljana, 8 v občini Braslovče, 7 v občini Maribor, 6 v Kranju, 4 v Kamniku, 3 v občini Rogaška Slatina, Pivka in tujina, po dve okužbi v občini Šentjur, Slovenska Bistrica, Škofljica, Murska Sobota, Ptuj, Vojnik, Medvode, Trebnje in Nova Gorica, po eno okužbo pa v občinah Celje, Novo mesto, Domžale, Velenje, Žalec, Brežice, Litija, Turnišče, Lenart, Puconci, Jesenice, Koper, Ormož, Preddvor, Rače-Fram, Gornja Radgona, Hrastnik, Ivančna Gorica, Kočevje, Polzela, Postojna, Sodražica, Trbovlje, Horjul, Log-Dragomer, Mengeš, Metlika, Ravne na Koroškem, Rečica ob Savinji, Slovenj Gradec, Piran in Zagorje ob Savi.

Potrjene okužbe v četrtek

V četrtek so 23 okužb potrdili v občini Ljubljana, 10 v občini Maribor in pet v občini Kamnik. Tri okužbe so bile potrjene v občinah Kranj, Braslovče in Starše. Dve okužbi sta bili potrjeni pri osebah iz tujine ter v občinah Slovenska Bistrica, Dravograd, Ig, Krško, Šoštanj, Ptuj, Vuzenica, Borovnica, Lenart, Kungota, Logatec, Lovrenc na Pohorju in Pivka. Eno okužbo so potrdili v občinah: Novo mesto, Šentjur, Domžale, Tržič, Velenje, Murska Sobota, Žalec, Ilirska Bistrica, Tišina, Litija, Tabor, Vojnik, Grosuplje, Idrija, Šmarje pri Jelšah, Gornja Radgona, Kočevje, Koper, Poljčane, Radovljica, Ajdovščina, Hrastnik, Hrpelje-Kozina, Ivančna Gorica, Postojna, Slovenj Gradec, Brezovica, Hajdina, Kidričevo, Kuzma, Log-Dragomer, Rečica ob Savinji in Straža. 

Potrjene okužbe v sredo

V sredo so 18 okužb potrdili v občini Ljubljana, 10 v občini Maribor, po tri okužbe v občini Velenje in Hoče-Slivnica, po dve okužbi v občinah Kranj, Domžale, Slovenska Bistrica, Braslovče, Vojnik, Vuzenica, Idrija, Jesenice, Sodražica in Poljčane, po eno okužbo pa v občinah Celje, Velike Lašče, Škofljica, Žalec, Kamnik, Črnomelj, Ilirska Bistrica, TišinaTurnišče, Šoštanj, Tabor, Komenda, Preddvor, Ribnica, Ankaran, Kočevje, Benedikt, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Loška dolina, Mokronog - Trebelno, Radenci, Selnica ob Dravi in Trzin.

Potrjene okužbe v torek

V torek so 12 okužb potrdili v občini Maribor, 10 v Ljubljani, 4 v občinah Kranj, Dravograd in Braslovče. Po dve okužbi so potrdili v občini Celje, Domžale, Velenje, Žalec, Tišina, Borovnica, Rače-Fram, Šoštanj in Trbovlje, po eno okužbo pa v občinah Novo mesto, Rogaška Slatina, Brežice, Škofljica, Kamnik, Litija, Slovenske Konjice, Hoče-Slivnica, Črenšovci, Destrnik, Prevalje, Ptuj, Semič, Trebnje, Lenart, Polzela, Preddvor, Ribnica, Starše, Horjul, Hrastnik, Mislinja, Podčetrtek, Radlje ob Dravi, Šmartno ob Paki, Trnovska vas in tujina.

Potrjene okužbe v ponedeljek

V ponedeljek so 10 okužb potrdili v občini Ljubljana, 5 v občinah Maribor in Novo mesto, 2 okužbi v občini Sevnica, po eno okužbo pa v občinah Velike Lašče, Kranj, Slovenska Bistrica, Domžale, Grosuplje, Škofljica, Ilirska Bistrica, Videm, Prevalje, Ptuj, Radovljica, Škofja Loka, Tišina, Trebnje, Vojnik, Kungota, Lenart, Metlika, Šentjernej in tujina.

* Fotografije so simbolične 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.09.2020 ob 12:24 ........ gost

      kaj bi vi idioti novinarski objavljali, če ne bi bilo tega sranja covi 19, ki ga imate neizmerno radi v vaših idiotskih glavah

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.