https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Gornji Radgoni se je začel tridnevni Festival dogodivščin

25.09.2020 ob 18:30  

V Gornji Radgoni se je danes v sklopu Kmetijsko-živilskega sejma Agra (ki poteka pretežno preko spleta), začel tudi Festival dogodivščin. Festival bo trajal vse do nedelje, 27. septembra.


Obiskovalci se morajo zaradi organizacije in upoštevanja priporočil Nacionalnega inštituta za javno zdravje pred prihodom prijaviti. Pod strokovnim vodstvom pa si lahko ogledajo osrednji sejemski vrt Biotehniške šole Rakičan, vrtove Permakulturnega centra Pomurskega sejma in poligon Zeleni dragulji narave.

Na festivalu dogodivščin so med drugim pripravili tudi več posvetov, predavanj in delavnic, izmenjavo semen in pridelkov. Pripravljena je tudi tržnica in čezmejna slikarska razstava Vinogradi obeh bregov Mure. 

V živo lahko obiskovalci spoznajo tudi 3D Art muzej, ki ga je pripravila avtorica Tamara Vogrin Tara. V posebni slikarski tehniki je na 263 kvadratnih metrih likovnih površin upodobila 13 različnih tematik. Njeni motivi izhajajo iz slovenske pokrajine, obiskovalci pa se lahko ob 3D poslikavah tudi fotografirajo in se »vizualno zlijejo« s samim ozadjem.

Na ogled je tudi razstava malih živali. Poskrbljeno je tudi za najmlajše, za njih so pripravili vrtec malih živali, omogočeno je tudi jahanje ponija. Pripravili so tudi napihljiva igrala. Za zvečer so za vse ljubitelje filmov pripravili drive-in kino, kjer bodo zavrteli šest uspešnic. Več o programu si lahko preberete TUKAJ.

58. Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA organizirajo sicer kot spletni sejem, ki razstavljavce in obiskovalce vabi k sodelovanju od 7. septembra pa vse do 7. marca prihodnje leto. Obiščete ga lahko TUKAJ.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.09.2020 ob 19:02 boloy45165@jalcemail.com gost

      Plaćen sam preko 190€ po satu radeći od kuće s 2 djece kod kuće. Nikad nisam mislio da ću to moći napraviti, ali moja najbolja prijateljica zarađuje preko 15k mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan ..., COPY OVDJE.................... Www.Works75.com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.09.2020 ob 19:05 boloy45165@jalcemail.com gost

      Plaćen sam preko 190€ po satu radeći od kuće s 2 djece kod kuće. Nikad nisam mislio da ću to moći napraviti, ali moja najbolja prijateljica zarađuje preko 15k mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan ..., COPY OVDJE.................... Www.Works75.com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.09.2020 ob 1:24 gost

      Plaćen sam preko 190€ po satu radeći od kuće s 2 djece kod kuće. Nikad nisam mislio da ću to moći napraviti, ali moja najbolja prijateljica zarađuje preko 15k mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan ..., COPY OVDJE.................... Www.Works44.com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.