https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Potrdili 159 novih okužb, umrl en bolnik

27.9.2020  

V soboto so potrdili 159 novih primerov okužbe s covid-19.


Včeraj je bilo opravljenih 1917 testiranj na covid-19, od tega je bilo 159 oseb pozitivnih.

Hospitaliziranih je 80 oseb, na intenzivni negi je 18 oseb. Iz bolnišnice je bilo odpuščenih 15 osebi. Število oseb, ki so do sedaj zapustile bolnišnico, je tako 496.

Včeraj je bila zabeležena tudi nova smrtna žrtev, skupno število umrlih okuženih s covid-19 je 147.

 

Vir: Vlada RS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.09.2020 ob 11:41 gost

      Ko bo konec tega svetovnega natega, me zanima, če boste upali tisti, ki sedaj kličete inšpektorje in policijo in pri špecanju skozi okno prijavljate tiste, ki se družijo, ne nosijo nekoristnih mask, med ljudi. Ker se bo razvedelo kdo so največji špeceri na vasi in v mestu. Nič ni tako skrito, da ne bi bilo odkrito. Mislim, da se tistega časa špeceri lahko bolj bojite kot korone.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.09.2020 ob 12:53 gost

      Vse ostale bolezni za katere zaradi virusa ni bilo poskrbljeno je umrlo. V Sloveniji 39 ljudi. Kdo bo zato odgovarjal. Bedaki keri so odgovorni ker se ne poskrbi za bolne ljudi in morajo umreti da si vlada in vsa posrana stroka polni žepe.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.