https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V naslednjih dneh bo topleje, na SV Slovenije v glavnem oblačno

29.09.2020 ob 10:00  

Nadpovprečno toplo vreme v večjem delu septembra je v zadnjih dveh dneh na hitro prešlo v podpovprečne temperature za to obdobje. Danes zjutraj je bilo v Murski soboti samo 8°C. Ponekod bodo v naslednjih dneh že začeli s kurilno sezono.


Danes bo sončno, predvsem v severovzhodni Sloveniji občasno zmerno do pretežno oblačno. Zjutraj in dopoldne bo ponekod po nižinah megla ali nizka oblačnost. Najvišje dnevne temperature bodo od 14 do 19 °C. 

Jutri bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Zjutraj in dopoldne bo ponekod po nižinah megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 3 do 9, ob morju okoli 12, najvišje dnevne od 16 do 21 °C.

Obeti

V četrtek bo sprva pretežno jasno in po nekaterih nižinah megleno. Čez dan se bo v zahodni in delu osrednje Slovenije oblačnost povečala. Popoldne bo na Primorskem in Notranjskem občasno rahlo deževalo. Ponekod bo zapihal jugozahodnik.

V petek bo v vzhodnih krajih večinoma suho,predvsem v Prekmurju bo še dokaj sončno. Drugod bo oblačno, občasno bo deževalo. Pihal bo južni do jugozahodni veter, ob morju jugo. Pričakujemo lahko torej tipično jesensko vreme z deževjem, z nekaj višjimi temperaturami kot v tem trenutku. V visokogorju, na Kredarici je trenutno okoli 45 centimetrov snega, konec tedna pa se obetajo nove snežne padavine.

Bioprognoza 

V torek in sredo bo vpliv vremena na počutje in razpoloženje večine ljudi ugoden. V nižinah se sezona ambrozije izteka, obremenitve so nizke in le občasno dosežejo srednje visoke vrednosti. S padavinami se bo v petek obremenitev nižala, v SV Sloveniji bo obremenitev zraka občasno še vedno dosegla vrednosti, ki vplivajo na zdravje preobčutljivih posameznikov.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.09.2020 ob 23:35 gost

      Plaćen sam preko 190€ po satu radeći od kuće s 2 djece kod kuće. Nikad nisam mislio da ću to moći napraviti, ali moja najbolja prijateljica zarađuje preko 15k mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan ..., COPY OVDJE.... Www.Works44.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.