https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Ljutomerska občina z novim Zelenim oknom

02.10.2020 ob 6:05  

V nedeljo, 27. septembra, so ob svetovnem dnevu turizma odprli Zeleno okno v naselju Globoka.


Svetovni dan turizma so tako v ljutomerski občini obeležili s slavnostnim odprtjem Zelenega okna. Občinska turistična zveza tako kot vsako leto s turističnimi društvi, sedaj že četrtič zapored, na različnih lokacijah po občini odpira Zelena okna. Po Jeruzalemu, Cezanjevcih in Moravcih v Slovenskih goricah je zdaj Zeleno okno bilo nameščeno tudi v naselju Globoka, ki so ga postavili v sodelovanju s Turističnim društvom Pütar Stročja vas.

Namen Zelenega okna je na nevsiljiv način turiste in domačine opozarjati na lepote krajev v ljutomerski občini.  »In prav skozi vsa štiri Zelena okna v ljutomerski občini se vije prelep pogled tako na našo pokrajino, kot tudi na sosednje države. Če še niste pogledali skozi Zelena okna v ljutomerski občini, je jesenski čas sigurno pravšnji za to. Pridite v prelepo Prlekijo, ne bo vam žal,« so zapisali in povabili na ogled v ljutomerski občini.

Foto: Občina Ljutomer (fb)

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.10.2020 ob 11:27 Jožek gost

      hahahaha prosim vas lepo Prleki??? ka vam pa ge? Okno? haha gospod podžupan rabi stilista, vse prekratko , preozko

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.