https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju potrdili dvanajst novih okužb

1.10.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 2899 testiranj na covid-19, od tega je bilo 175 oseb pozitivnih. 

 

V sredo v Pomurju potrdili dvanajst okužb

V sredo so potrdili okužbo v sedmih pomurskih občinah. Šest okužb je bilo potrjenih v občini Murska Sobota, po ena okužba pa je bila potrjena v občinah Beltinci, Črenšovci, Moravske Toplice, Lendava, Rogašovci in Cankova.

V Pomurju 64 aktivnih primerov

V Pomurju je 64 aktivnih primerov okužbe z novim koronavirusom. Petnajst v občini Lendava, dvanajst v občini Murska Sobota, osem okužb v občini Gornja Radgona, pet v Ljutomeru, štiri v občini Beltinci, po tri v občinah Apače, Moravske Toplice in Tišina, po dva v občini Dobrovnik, Radenci, Cankova, Rogašovci in Črenšovci. Po en aktivni primer je še v občini Turnišče.

V torek v Pomurju potrdili sedem okužb

V torek so potrdili okužbo v štirih pomurskih občinah. Štiri okužbe so bile potrjene v občini Lendava, po ena okužba pa v občinah Rogašovci, Tišina in Ljutomer.

V ponedeljek v Pomurju potrdili tri okužbe

V ponedeljek so potrdili okužbo v dveh pomurskih občinah. Dve okužbi so potrdili v občini Ljutomer, eno okužbo pa v občini Lendava.

V nedeljo v Pomurju potrdili šest okužb

V nedeljo so potrdili okužbo v šestih pomurskih občinah. Po eno okužbo so potrdili v občinah Lendava, Črenšovci, Beltinci, Murska Sobota, Tišina in Radenci.

V soboto v Pomurju potrdili šest okužb

V soboto so potrdili okužbo v šestih pomurskih občinah. Po eno okužbo so potrdili v občinah Moravske Toplice, Lendava, Turnišče, Beltinci, Murska Sobota in Gornja Radgona.

V petek v Pomurju potrdili štiri okužbe

V petek so potrdili okužbe v štirih pomurskih občinah. Po eno okužbo so potrdili v občinah Moravske Toplice, Beltinci, Tišina in Lendava.

V četrtek v Pomurju potrjenih sedem okužb

V četrtek so potrdili okužbe v petih pomurskih občinah. Dve okužbi sta bili potrjeni v občini Apače in Lendava, po eno okužbo pa so potrdili v občinah Gornja Radgona, Ljutomer in Dobrovnik.

*Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.10.2020 ob 13:05 .............. gost

      nihče ni potrdil, to delajo infektologi, katerim služba se je z ukinitvijo infektološkega oddelka maja letos iztekla. Dajte pizda vam materina infektološka teh 7 imen. Imamo ljudi, ki ste jih okvalificirali kot okužene, imao stigmo, en član družine bi naj bil okužen, vi pizduni nezdravniški ste pa celo družino imeli za okuženo. Da vas ni sram gnide posrane. In na vaše nedokaze neka jebena vlada zapira državo, sposkrijte se ali pa pejte v pizdo materino. Še pol leta imate čas za nategovanje, maja 2021 boste polagali račune za laganje, sprenevedanje in podpiranje Janše, da do volitev njegova banda ima plače, saj itak več 80% njegovih izvoljenih ne bo vidlo parlamenta. Beovička, tebe bo ponos pojedel drugo leto. danes si močna ob dodatkih, drugo leto boš gniloba.

      17 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.10.2020 ob 13:45 gost gost

      Ja, ja še vedno ostanki hrvaškega morja. Kaj vse se je tam poćelo se niti ne ve. Kdor je bil zraven, pa ve povedati. Nočni klubi delali do onemoglosti brez vseh ukrepov. Država pa je bila nemočna, ker vse obvladuje mafija, še najbolj politiko in prav ti se bojino sploh kaj ukrepati. Pa še lagali so, da ponoči klubi ne obratujejo. Sicer pa njim podobno, drugega ne moreš pričakovati. Naši sedanji pa so se jim uklonili, zdaj pa imamo. Nemški časopisi so edini realno objavili, da so vse sedanje okužbe posledica dopustovanja na hrvaškem. Sicer pa: zakaj bi b ilo vse v prepovedih. V glavah proseratorjev , ki so rinili tja, pa se ni nič premaknilo, razen, da so nam prinmesli okužbe. Kazni bi mogle slediti, ne pa, da posledice nosimo in plačujemo vsi iz zdravstvene blagajne.

      9 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.10.2020 ob 13:50 gost

        TI SI ZA ZAPRTI ODDELEK PSIHIATRIJE. ZA VSO BEDO, KI JO IMATE V GLAVI, SO VAM KRIVI HRVATI. ŠKODA ČASA ZA TAKŠNE DEBILE KOT SI TI.

        14 7 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.10.2020 ob 14:07 GOSTU OB 13:45 gost

      KAJ PA IMA hRVAČKA Z NAMI. čebolezni sploh ni , v enem tednu umre 5 bolnikov KI JIH PO SILI OKARAKTERIZIRAJO KOT KOVID 19 SRANJE, v enem tednu pa je v Sloveniji umrlo 214 ljudi BREZ KOVID SRANJA. TI SI DESNI ZBLOJENEC IN ŠKODA, DA TE SONCE ŠE SPLOH OGRAVA. MORAL BI ŽE DAVNO BITI POD ZEMLJO, KER IMAŠ RAG KOVI 19, PA TE PIZDA NOČE ZADETI, KER GA NI, ŠTEKAŠ KONJ POSRANI - KOVIDA 19 NI - TO JE POTEGAVŠČINA ŽIVLJENJA IN BO TO OSTALA DOKLER BO SVET STAL.

      9 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.10.2020 ob 15:18 oioioi gost

      Naj se zaj v zemlo zakopamo zaradi teh okužb, ali ka ščete od nas? jutri pa novi rekord pa velki naslov.

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.10.2020 ob 18:33 gost

      zdaj do začali objavljati kelko je zbolelo za gripo, saj je totudi virus

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.