https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju potrdili 13 novih okužb

3.10.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 2893 testiranj na covid-19, od tega je bilo 227 oseb pozitivnih.

 

V petek v Pomurju potrdili 13 novih okužb 

V petek so potrdili okužbo v osmih pomurskih občinah. V Mestni občini Murska Sobota so potrdili 4 nove okužbe, 2 novi okužbi v občini Beltinci in Lendava, po eno okužbo pa v občinah Rogašovci, Moravske Toplice, Razkrižje, Ljutomer in Sveti Jurij ob Ščavnici.

V Pomurju 82 aktivnih primerov

V Pomurju je 82 aktivnih primerov okužbe z novim koronavirusom. 24 v občini Murska Sobota, 14 v občini Lendava, 10 okužb v občini Beltinci, 6 v Ljutomeru, 4 v občini Moravske Toplice in Gornja Radgona, po 3 v občinah Apače, Cankova, Rogašovci in Tišina, po dva v občini Dobrovnik in Črenšovci. Po en aktivni primer je še v občini  Radenci, Turnišče, Sveti Jurij ob Ščavnici in Razkrižje.

V četrtek v Pomurju potrdili petnajst novih okužb 

V četrtek so potrdili okužbo v treh pomurskih občinah. Kar 10 novih okužb so potrdili v občini Murska Sobota, štiri okužbe v občini Beltinci in eno okužbo v občini Cankova. 

V sredo v Pomurju potrdili dvanajst okužb

V sredo so potrdili okužbo v sedmih pomurskih občinah. Šest okužb je bilo potrjenih v občini Murska Sobota, po ena okužba pa je bila potrjena v občinah Beltinci, Črenšovci, Moravske Toplice, Lendava, Rogašovci in Cankova.

V torek v Pomurju potrdili sedem okužb

V torek so potrdili okužbo v štirih pomurskih občinah. Štiri okužbe so bile potrjene v občini Lendava, po ena okužba pa v občinah Rogašovci, Tišina in Ljutomer.

V ponedeljek v Pomurju potrdili tri okužbe

V ponedeljek so potrdili okužbo v dveh pomurskih občinah. Dve okužbi so potrdili v občini Ljutomer, eno okužbo pa v občini Lendava.

V nedeljo v Pomurju potrdili šest okužb

V nedeljo so potrdili okužbo v šestih pomurskih občinah. Po eno okužbo so potrdili v občinah Lendava, Črenšovci, Beltinci, Murska Sobota, Tišina in Radenci.

*Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.10.2020 ob 16:42 gost gost

      pa povejte koliko jih je dodatno zbolelo v domu

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.10.2020 ob 20:09 gost gost

      reče če ga vprašaš ali poznaš koga ki ima korono in je vedno odgovor ne vem neka gospa dobi pošto da je pozitivna in da mora v karanteno njihovi svojci so zgroženi saj je ta gospa že osem mescev pokojna vse je to neka nategavščina kajti če bi bila ta gospa korona kot so jo imenovali tako nevarna bi moralo v sloveniji pogrebniki imeti toliko dela da bi za pogreb morali čakati pol leta ne pa da je umrljivost povprečno normalna ali pa nekoliko manjša zato nehajmo trobiti in delati paniko med narodom.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.