https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Črenšovci doma klonili proti Dolgovaščanom

Črenšovci, 6.10.2020  

V 6. krogu PNL sta se v Črenšovcih pomerili ekipi Črenšovec in Olimpije Dolga vas. Boljši so bili gostje, ki so po zadetku Vide v drugem polčasu domov odnesli tri točke.

Črenšovci - Olimpija Dolga vas 0:1 (0:0)

0:1 - M. Vida (56.min)

Črenšovci: Vöröš, Törnar, Vuk, Zeljković, Kociper (od 70. R. Tompa), G. Hozjan, Virag, Cigan, Horvat, T. Hozjan in M. Tompa.

Olimpija: Bukovec, J. Gönc, E. Gönc, Bači, M. Vida, K. Kepe, A. Kepe (od 70. Szöke), T. Kepe, Meszelics (od 80. Donko), Fehér in Ács (od 80. J. Vida).

Glavni sodnik: Lukas Gregorinčič.

Po priložnostih na eni in drugi strani, sta se moštvi na odmor podali z začetnim razultatom. Edini zadetek na tekmi je padel v 56. minuti, ko so gostje izvajali udarec iz kota, v kazenskem prostoru pa se je najbolje znašel M. Vida in premagal Vöröša. Domači so nato pritisnili in v prvem pravem napadu prišli do strele z najstrožje kazni. Vratar Bukovec je v kazenskem prostoru po nepotrebnem podrl T. Hozjana in Gregorinčič je pokazal na enajstmetrovko. Odgovornost je prevzel Kociper, a je njegov strel Bukovec zaustavil. Domači si nato do konca tekme omembe vrednih priložnosti niso pripravili. Na drugi strani je iz prostega strela nevarno zapretil T. Kepe, a je Vöröš žogo izbil v kot. Priložnosti so imeli še Fehér, Meszelics in J. Vida, a niso uspeli zadeti.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.10.2020 ob 19:33 gost

      V kateri kukurci so to igrali.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.10.2020 ob 21:12 VSAJ gost

      okvir gola bi prebarvali, fa se ve, da se igra balinanje

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.10.2020 ob 0:02 gost

      Plaćen sam preko 190€ po satu radeći od kuće s 2 djece kod kuće. Nikad nisam mislio da ću to moći napraviti, ali moja najbolja prijateljica zarađuje preko 15k mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan ..., COPY OVDJE............ Www.Works44.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.10.2020 ob 13:11 Bok i batina gost

      kuruza liga,rajsi bi kukarco trgali tak nevejte brsati

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.10.2020 ob 13:40 gost

      Drugorazredna pomurska kluba nezanimiva izbira .Odranci, Veržej , 🍾Ljutomer, morti Grad, Carda, Polna, Rakican, Hotiza, Tornisce vse ostalo pa OBČINSKA LIGA. 😎

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.10.2020 ob 13:49 Bambi gost

      Ka pa tromejnik??? Najjaci klub 👌

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      07.10.2020 ob 14:53 gost

      nekoč drugoligaš sedaj le nema in žalostna slika nekoč zvenečega imena Nk Črenšovci ...žalostno a resnično

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.10.2020 ob 15:06 gost

        Pojte malo po sloveniji da vidite kake stadijone imajo naselja. To kaj je v Crensevcih ali Tromejnik in njim podobni bi ostali v sloveniji rekli to pa imajo ziher CIGANI ,oprostite vendar je res tako.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      07.10.2020 ob 20:41 Majster gost

      Vij gospod ka ste nasteli vse ekipe kao prave klube pa med njih ste dali tude polano pa clovek bozje pa oba teva kluba torej črenšovci in dolga vas zmagali polano v letosnji sezoni...dolga vas jih je še v pokali naribala...med tejmi ka si jih omejno samo veržej pa odranci ka izstopajo drujgi klube pa so na nivoje ekip na stere se nanasa ta clanek torej po vasen bi pomurska liga bijla samo 2 klub ostalo pa obcinska???

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.10.2020 ob 19:47 Gost gost

        Ma Odranci Veržej 3 liga vse ostalo Pomurska , oziroma nekaj zagotovo občinska liga Polana je na realnih tleh in spada v drugi razred P.L. Polana Odranci samo kopujeta igralce prvemu primankuje denarja drugemu se pa bo v kratkem to zgodilo . Mladi kader ni sposoben za P.L. šE NEKAJ O MLADIH ! Nafta trenira večina HRVAŠKE igralce ker druga ne slišiš -- kako pričajo skoraj vsi . Pametno delajo v Veržeju mladinci že igrajo pri članih ( določene tekme ) in to kažejo zelo uspešno ( pokal ) Križevci zato resno razmišljajo o 3 ligi ker je padec prevelik za te mlade .............

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.