https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

V Pomurju 7 novih okužb

5.10.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 1034 testiranj na covid-19, od tega je bilo 75 oseb pozitivnih.

 

V nedeljo v Pomurju potrdili 7 novih okužb 

V nedeljo so potrdili okužbo v šestih pomurskih občinah. Dve okužbi so potrdili v občini Črenšovci, po eno okužbo pa v občinah Rogašovci, Križevci, Beltinci, Moravske Toplice in Lendava.

V Pomurju 93 aktivnih primerov

V Pomurju je 93 aktivnih primerov okužbe z novim koronavirusom. 25 v občini Murska Sobota, 14 v občini Lendava, 12 okužb v občini Beltinci, 7 v Ljutomeru, 6 v občini Moravske Toplice, 5 v občini Črenšovci, 4 v občini Rogašovci, po 3 v občinah Apače, Gornja Radgona in Tišina, po dva v občini Cankova, Sveti Jurij ob Ščavnici in Dobrovnik. Po en aktivni primer je še v občini  Križevci, Puconci, Radenci, Turnišče in Razkrižje.

V soboto v Pomurju potrdili 6 novih okužb 

V soboto so potrdili okužbo v šestih pomurskih občinah. Po eno okužbo so potrdili v občinah Puconci, Moravske Toplice, Beltinci, Črenšovci, Ljutomer in Sveti Jurij ob Ščavnici.

V petek v Pomurju potrdili 13 novih okužb 

V petek so potrdili okužbo v osmih pomurskih občinah. V Mestni občini Murska Sobota so potrdili 4 nove okužbe, 2 novi okužbi v občini Beltinci in Lendava, po eno okužbo pa v občinah Rogašovci, Moravske Toplice, Razkrižje, Ljutomer in Sveti Jurij ob Ščavnici.

V četrtek v Pomurju potrdili petnajst novih okužb 

V četrtek so potrdili okužbo v treh pomurskih občinah. Kar 10 novih okužb so potrdili v občini Murska Sobota, štiri okužbe v občini Beltinci in eno okužbo v občini Cankova. 

V sredo v Pomurju potrdili dvanajst okužb

V sredo so potrdili okužbo v sedmih pomurskih občinah. Šest okužb je bilo potrjenih v občini Murska Sobota, po ena okužba pa je bila potrjena v občinah Beltinci, Črenšovci, Moravske Toplice, Lendava, Rogašovci in Cankova.

V torek v Pomurju potrdili sedem okužb

V torek so potrdili okužbo v štirih pomurskih občinah. Štiri okužbe so bile potrjene v občini Lendava, po ena okužba pa v občinah Rogašovci, Tišina in Ljutomer.

V ponedeljek v Pomurju potrdili tri okužbe

V ponedeljek so potrdili okužbo v dveh pomurskih občinah. Dve okužbi so potrdili v občini Ljutomer, eno okužbo pa v občini Lendava.

V nedeljo v Pomurju potrdili šest okužb

V nedeljo so potrdili okužbo v šestih pomurskih občinah. Po eno okužbo so potrdili v občinah Lendava, Črenšovci, Beltinci, Murska Sobota, Tišina in Radenci.

*Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.