https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V murskosoboškem domu starejših skupno 25 okuženih

5.10.2020  

Kot smo poročali se je v enoti Doma starejših Rakičan, v Centru za starejše Murska Sobota pred dnevi pojavila okužba s covid-19.

V času vikenda so bile tam potrjene tri dodatne okužbe, tako, da je sedaj skupno število okuženih 25 in sicer 8 zaposlenih in 17 stanovalcev.

Večina okuženih nima nobenih simptomov, nekaj okuženih pa le blažje. V enoti je vzpostavljena »rdeča cona« v kateri so nameščeni stanovalci pozitivni na virus covid-19, ostale osebe so ločene v drugih nadstropjih, so zapisali v sporočilu za javnost.

Ob tem so tudi sporočili, da danes novih okužb nimajo, zato upajo, da to pomeni tudi umirjanje situacije.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.10.2020 ob 12:54 gost

      VEČINA OKUŽENIH NIMA NOBENIH SIMPTONOV, NEKAJ OKUŽENIH PA LE BLAŽJE. Tu so zelo stari ljudje z več težkimi kroničnimi boleznimi in nikomur od teh okuženih ni nič. Vi pa delate paniko, zapirate vse živo, omejujete ljudi, uničujete življenje, povzročate nepopravljivo gospodarsko, ekonomasko, zdravstveno, kulturno, ............. krizo. Ona smotana SDS doktorska hoče policijsko uro, omejitev ljudi v trgovinah, gostilnah, .................... GONITE SE PISUNI, POLITIKI, NASTAVLJENCI PO POLITIČNI PRIPADMOSTI BREZ ZNANJA, PRODANI VODILNI V ZDRAVSTVU, ......... U TRI KRASNE ODKODER STE PRILEZLI.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.10.2020 ob 13:13 Gost gost

      To je bilo že v četrtek dopoldan a ne

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.10.2020 ob 13:39 Risto Kubura gost

      Hoblič ga redno hobla.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.10.2020 ob 14:15 Risto Kubura gost

      Hobliček ga hobla.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.