https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Fotoklub Murska Sobota pripravil razstavo na temo nočna fotografija

Murska Sobota, 09.10.2020 ob 6:00  

Člani Fotokluba Murska Sobota so v Pokrajinski in študijski knjižnici Murska Sobota, na ogled postavili 3. klubsko fotografsko razstavo, na temo nočna fotografija.

Fotografije so obiskovalcem na ogled v avli Pokrajinske in študijske knjižnice Murska Sobota vse do 17. oktobra 2020. Na ogledu je 31 fotografij 15 avtorjev.

Motivi na večinoma barvnih fotografijah, nekaj pa je tudi črno-belih, so različni. Tako lahko na fotografijah med drugim najdemo motive pokrajine in krajev. "Igra s svetlobo je v nočni fotografiji nekaj posebnega, pri čemer je potrebno biti zelo pozoren. Veliko je parametrov, na katere je potrebno paziti," pove Iztok Lačen, predsednik Fotokluba Murska Sobota in doda, da je to njihova predzadnja razstava. Zadnja razstava bo v mesecu decembru.

 Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.