https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Uradno! Potrdili 363 novih okužb, umrle štiri osebe

9.10.2020  

V četrtek so potrdili 363 novih primerov okužb s covid-19.

Včeraj je bilo opravljenih 3682 testiranj na covid-19, od tega je bilo 363 oseb pozitivnih.

Hospitaliziranih je 138 oseb. Na intenzivni negi je 22 oseb.  Iz bolnišnice je bilo odpuščenih 9 oseb. Število oseb, ki so do sedaj zapustile bolnišnico, je tako 605.

Včeraj so bile zabeležene 4 smrtne žrtve, skupno število umrlih okuženih s covid-19 je tako 165.

Vir: Vlada RS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.10.2020 ob 10:59 gost

      Mislim, da bodo skoraj vsi STAREJŠI, ki so na ventilatorjih, umrli. Tu ni kaj debatirati. Zato je bilo v Italiji toliko smrti, ker so starejše prikljapljali na ventilatorje in jih zdravili z neustreznimi in premočnimi zdravili. Če starejšim dodaten kisik ne pomaga, jim zudi ventilator ne bo. Ena doktorica z intezivne nege je to pred časom jasno povedala v intervjuju na. Več doktorjev ( tudi Rozman ) je povedalo, da v bolnišnice vozijo tudi stanovalce DSO, ki ne potrebujejo zdravstvene oskrbe, zato, da v DSO pripravijo rdeče cone. Zato ne delajte novinarji nobene panike, ker je ni. Me pa resnično zanima kaj so delali direktorji DSO šest mesecev, da niso pripavili rdečih con. Novinarji bi jih kaj o tem povprašali?

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.10.2020 ob 11:53 jagnjeee gost

      pol pa svizec...

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.10.2020 ob 12:10 gost

      Premalo umrlih več jih rabimo ker drugače stroka ne opraviči svojih zavajanje in laži. Zato so jih začeli odkljapljati iz ventilatorjev..

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.10.2020 ob 15:31 lažete gost

      uradno je umrlo 116 ljdi zaradi drugih bolezni, pa vas to proklete kurbe ne zanima, izmišljujeti pa smrt zaradi Janči bolezni, ki ni korona ampak kap zaradi ustrahovanja Janči majstra, Kacina in podrepnikov iz NIJZ in inšpektorata. Za to boste morali odgovarjati.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.10.2020 ob 6:10 gost gost

      Kacinček ti pa tvoja tabela kot vidim na tabeli kako se dviga okužba potem verjetno majo vsi korono samo ti pa vlada nej no ges je tudi neman če ravno sem nonstop na terenu in make apsolutno ne uporabljam ker maska tako ali tako ne pomaga nič to je samo ropanje naroda ki vam je uspelo vsiliti strah v njih tako da več nevedo za kaj se gre tako da ti z to tvojo tabelo --dečko ajde oladi.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.