https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 16 novih okužb, okužba tudi pri pomurskem nižjeligašu

9.10.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 3682 testiranj na covid-19, od tega je bilo 363 oseb pozitivnih.

 

V četrtek so v Pomurju potrdili 16 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbo v devetih občinah. Šest okužb so potrdili v občini Beltinci, 3 v občini Ljutomer, po eno okužbo pa v Apače, Sveti Jurij ob Ščavnici, Križevci, Tišina, Črenšovci, Lendava in Moravske Toplice.

Zaradi potrjene okužbe v NK Dokležovje je bila za člansko ekipo odrejena 10-dnevna karantena. Tekma s Cvenom je prestavljena. 

V Pomurju 124 aktivnih primerov

V Pomurju je 124 aktivnih primerov okužbe z novim koronavirusom. 28 v občini Murska Sobota, 25 okužb v občini Beltinci, 14 v občini Lendava, 11 v Ljutomeru, 8 v občini Moravske Toplice, 7 v Sveti Jurij ob Ščavnici in občini Črenšovci, 5 v občini Tišina, 4 v občini Rogašovci, 3 v občini Turnišče, po 2 v občinini Cankova, Križevci, Apače in Gornja Radgona. Po en aktivni primer je še v občini Grad, Puconci, Radenci in Razkrižje.

V sredo so v Pomurju potrdili 9 novih okužb

V sredo so potrdili okužbo v šestih občinah. Tri okužbe so potrdili v občini Beltinci, dve v občini Sveti Jurij ob Ščavnici, po eno okužbo pa v Gornji Radgoni, Murski Soboti, Tišini in Moravskih Toplicah.

V torek so v Pomurju potrdili 11 novih okužb

V torek so potrdili okužbo v sedmih občinah. Štiri okužbe so potrdili v občini Murska Sobota, dve okužbi pa v občini Beltinci. Po ena okužba še je bila potrjena v občinah Apače, Turnišče, Lendava, Ljutomer in Sv. Jurij ob Ščavnici.

V ponedeljek v Pomurju potrdili 8 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbo v šestih občinah. Dve okužbi so potrdili v občini Beltinci in Ljutomer. Po eno okužbo pa v občinah Grad, Črenšovci, Turnišče in Sv. Jurij ob Ščavnici.

V nedeljo v Pomurju potrdili 7 novih okužb 

V nedeljo so potrdili okužbo v šestih pomurskih občinah. Dve okužbi so potrdili v občini Črenšovci, po eno okužbo pa v občinah Rogašovci, Križevci, Beltinci, Moravske Toplice in Lendava.

V soboto v Pomurju potrdili 6 novih okužb 

V soboto so potrdili okužbo v šestih pomurskih občinah. Po eno okužbo so potrdili v občinah Puconci, Moravske Toplice, Beltinci, Črenšovci, Ljutomer in Sveti Jurij ob Ščavnici.

* Fotografije so simbolične

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.10.2020 ob 14:24 Obmurski gost

      Ne samo članska ekipa, tudi osnovnošolec, nogometaš, je okužen, o tem nič?

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.10.2020 ob 17:53 gost

      Koji ukrepi v Turnišču 2 zabavi naenkrat na vsaki več kot 30 ljudi vse se pije in je I to vse iz struje puklastuga,, JJ,,,. Komu oni pogoje postavljajo budala nesposobna. Pizdeki do se zabavali glupi narod bodo pa zapirali da jih ne bodo videli.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.10.2020 ob 18:19 domačin gost

      SLABIJČ---nemaš trohice kulture CEPEC

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.10.2020 ob 19:25 gost

      Cepec in slabič si tij ka sise našel med temi kršitelji bedak.

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.10.2020 ob 19:30 gost

      Domačin,, si se našel vtej zakuski da tako braniš te kršitelje.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      09.10.2020 ob 19:38 Hadik,Alsólendva gost

      Evo,Dokležovje v karanteni,niti virusa niso več sposobni premagati.Dokler sem jaz gensko bil tam prisoten je bil "aufbix,pa črejva na p...",zdaj pa....

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      09.10.2020 ob 20:15 Gost gost

      Nk Doklezovje je zakon!!!

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      09.10.2020 ob 21:31 Hadik gost

      Onemu idiotu v pamet vdárin,tistemu,ki pravi ,da si ne upam napisati kdo da sem.Sem tukaj prisoten,predvsem pa nisem analfabet kot je on sam,torej kot ta bimbek,ki je polpismen,ali pa pijan.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      09.10.2020 ob 23:07 Gost gost

      Doklizancari so spilali prote korone pa zgujbile 😂

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.