https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 146 aktivnih primerov

11.10.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 2956 testiranj na covid-19, od tega je bilo 411 oseb pozitivnih.

 

V soboto so v Pomurju potrdili 20 novih okužb

V soboto so potrdili okužbo v enajstih občinah. Štiri okužbe so potrdili v občini Beltinci in Tišina, tri v občini Murska Sobota, dve v občini Ljutomer, po eno okužbo pa v Puconcih, Turnišču, Odrancih, Veliki Polani, Razkrižje, Sveti Jurij ob Ščavnici, in Juršincih

V Pomurju 146 aktivnih primerov

V Pomurju je 146 aktivnih primerov okužbe z novim koronavirusom. 30 v občini Murska Sobota in Beltinci, 15 v občini Ljutomer, 12 v občini Lendava, 10 v Občini Tišina, 8 v občini Sveti Jurij ob Ščavnici, 7 v občini Moravse Toplice in Črenšovci in občini Črenšovci, 4 v občini Turnišče in Rogašovci, 3 v občini Puconci in Radenci, po 2 v občini Razkrižje, Apače, Križevci in Cankova. Po en aktivni primer je še v občini Juršinci, Odranci, Velika Polana, Gornja Radgona in Grad.

V petek so v Pomurju potrdili 12 novih okužb

V petek so potrdili okužbo v sedmih občinah. Tri okužbe so potrdili v občini Beltinci, dve v občini Ljutomer, Tišina in Radenci, po eno okužbo pa v Puconcih, Moravskih Toplicah in Turnišču.

V četrtek so v Pomurju potrdili 16 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbo v devetih občinah. Šest okužb so potrdili v občini Beltinci, 3 v občini Ljutomer, po eno okužbo pa v Apače, Sveti Jurij ob Ščavnici, Križevci, Tišina, Črenšovci, Lendava in Moravske Toplice.

V sredo so v Pomurju potrdili 9 novih okužb

V sredo so potrdili okužbo v šestih občinah. Tri okužbe so potrdili v občini Beltinci, dve v občini Sveti Jurij ob Ščavnici, po eno okužbo pa v Gornji Radgoni, Murski Soboti, Tišini in Moravskih Toplicah.

V torek so v Pomurju potrdili 11 novih okužb

V torek so potrdili okužbo v sedmih občinah. Štiri okužbe so potrdili v občini Murska Sobota, dve okužbi pa v občini Beltinci. Po ena okužba še je bila potrjena v občinah Apače, Turnišče, Lendava, Ljutomer in Sv. Jurij ob Ščavnici.

V ponedeljek v Pomurju potrdili 8 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbo v šestih občinah. Dve okužbi so potrdili v občini Beltinci in Ljutomer. Po eno okužbo pa v občinah Grad, Črenšovci, Turnišče in Sv. Jurij ob Ščavnici.

V nedeljo v Pomurju potrdili 7 novih okužb 

V nedeljo so potrdili okužbo v šestih pomurskih občinah. Dve okužbi so potrdili v občini Črenšovci, po eno okužbo pa v občinah Rogašovci, Križevci, Beltinci, Moravske Toplice in Lendava.

 

* Fotografije so simbolične

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.10.2020 ob 14:58 gost gost

      a lahko se starost okuzenih! povprecno. da se izogibamo skup8ne badakov.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.10.2020 ob 15:50 TO DELAJO KOMUNISTI gost

      Li-Meng Yan, kitajska virologinja, ki je delala v referenčnem laboratoriju SZO in je zapustila svoj položaj na univerzi v Hongkongu, je objavila drugo poročilo (v soavtorstvu), v katerem trdi, da virus SARS-CoV-2, ki povzroča covid-19, ni bil samo ustvarjen v laboratoriju v Wuhanu, ampak je “neomejeno biološko orožje”, ki je bilo namenoma spuščeno “v javnost”. Skupina znanstvenikov je natančno preučila zaporedja specifičnih beljakovin za ustrezne viruse – posebej primerjala mutacije in ugotovila, da ne vsebujejo dokazov o naravnem razvoju. Li-Meng Yan, kitajska virologinja, trdi, da so z biološkimi dokazi in poglobljenimi analizami pokazali, da SARS-CoV-2 mora biti laboratorijski izdelek, ki je bil ustvarjen iz prototipnega virusa (ZC45 / ZXC21) v lasti vojaških raziskovalnih laboratorijev pod nadzorom kitajske komunistične partije (CCP).

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.10.2020 ob 19:43 Stanči gost

      Ka še resan nemate pun K.... te KORONE???!!! Možgane so vam čisto oprali vi bedaki!

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.