https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Včeraj neuradno le 169 okužb

12.10.2020  

Po neuradnih podatkih je bilo v nedeljo potrjenih 169 novih primerov okužbe z novim koronavirusom, poroča RTV SLO.


Po 411 novih primerih okužbe s koronavirusom v soboto, je bilo število potrjenih okužb v nedeljo neuradno precej manjše. To je najbrž posledica manjšega števila opravljenih testiranj, koliko jih je bilo opravljenih pa še ni znano.

Beovičeva: Rdeči fazi se ne bomo izognili

Minister za zdravje Tomaž Gantar je včeraj  ob naraščanju števila okužb z novim koronavirusom in rekordnem deležu pozitivnih testov na Twitterju napovedal, da "le malo manjka do sprejema omejitev, s katerimi smo spomladi izboljšali razmere".

 Po besedah vladnega govorca Jelka Kacina poteka komunikacija med vsemi, ki morajo pripraviti predloge ukrepov, navaja STA.

Beovićeva pa je za Televizijo Slovenija dejala, da padca krivulje še ne pričakuje. "Kaže, da se razmere stopnjujejo. Verjetno je doprinesel tudi začetek šolskega leta na univerzah," je povedala in dodala, da se po njenih besedah se rdeči fazi ne bomo izognili.

Tudi če bi danes sprejeli zadnje ukrepe oranžne faze, bi se krivulja še nekaj časa vzpenjala, preden bi ti ukrepi prijeli, je dodala za Televizijo Slovenija.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.10.2020 ob 8:58 gost

      Mislim, da si te številke nekdo izmišljuje, da bosta lahko Janša in Hojs ljudi ponovno zaprla v občine, ................................................. Če se zna število pozitivnih, se mora znati tudi število testiranj. Ti nastavljenci imajo vse prebivalce za bedake. A nekateri jim še vedno nasedate in verjamete v vsako izrečeno laž. Pred mesecem je državna sekretarka dr. Tina Bregant izjavila, da je maksimalno možno testiranje dnevno do 2000. Oni pa za nekaj časa brez posebnega naprezanja opravijo 4400 testiranj. Ljudje pamet. Morajo pa biti za nekoga ti testi zlata jama. A to naše " novinarje " ne zanima.

      18 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.10.2020 ob 9:22 gost gost

        en problem se še pojavlja. Če si slučajno ti bil na zabavi ,kjer se je recimo nahajal en okužen, ter se na to ne odzoveš povabilu na testiranje, ti oni kar domov pošljejo da si okužen.

        10 6 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.10.2020 ob 9:19 gost

      LAŽETE.

      14 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.10.2020 ob 9:20 gost gost

      V četrtek so zaostrili ukrepe in sedaj v par dnevih pričakujejo izboljšanje, če me spomin ne vara se je ponavadi počakalo 14 dni, zdaj pa bi že z danes na jutri spreminjali svoje odločitve. Maske se nosijo, roke se razkužujejo, problem je da so maske nekoristne in s tem ne bomo zmanjšali števila okuženih. Število okuženih lahko zmanjšamo s tem da oni tistim ki ne pridejo na test , ne pošiljajo da so pozitivni.

      16 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.10.2020 ob 9:27 gost

      Sami Janševi nastavljenci, ki o epidemijah pojma nimajo. Njihove žrtve smo pa vsi prebivalci Slovenije.

      13 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.10.2020 ob 9:30 Gost gost

      Jaz pa ne razumem, kako je lahko celo leto viroza, imaš virozo en teden in gotovo, ta pa že eno leto drži.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      12.10.2020 ob 9:41 gost gost

      Na rtv.slo piše da je bilo včeraj neuradno okuženi 169 ljudi, no ja, saj je manj kot 400.

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      12.10.2020 ob 9:55 gost

      Janša in njegovi nastavljenci so izgubljeni. Eden tako, drugi drugače, tretji spet po svojem, Kacin že za tri dni vnaprej ve koliko bo pozitivnih. SRAMOTA OD LJUDI. IN TAKŠNI NAM VODIJO DRŽAVO IN NAS SPRAVLJAJO V DIKTATURO.

      11 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      12.10.2020 ob 9:59 pitt gost

      Kako ste vsi pametni. Ali se res ne zavedate nevarnosti v zvezi z virusom. Ali vam je res vseeno? Po drugih državah so malo bolj zavedni glede tega.

      9 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.10.2020 ob 10:07 gost

        Bodi tako prijazen in nam napiši kakšne nevarnosti. Star sem 71 let pa ne cvikam pred tem virusom in se ne bojim nobene nevarnosti. Druge države? Si mislil Švedsko, Kitajsko, Južno Korejo, Japonsko, Nizozemsko, ..................?

        10 4 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      12.10.2020 ob 10:02 gost

      PISUN na tem portalu, opraviči se nam vsem skupaj, ker si celo jutro s pompoznim naslovom zavajal in delal nepotrebno paniko med ljudmi. Ena, dve, tri ........... daj zdaj. OPRAVIČILO VSEM NAM!!!!

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      12.10.2020 ob 11:10 gost

      JANŠEVE OVCE BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      12.10.2020 ob 12:18 joko gost

      BOLJE BITI ( janševa ovca) kot BEDAK napunpani! ZAVISTNEŽI !!!

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.10.2020 ob 12:44 gost

        joko ....... posebej za tebe: sem srečno poročen, z ženo sva zdrava, se imava rada in uživava v življenju. Otroci so srečno poročeni, imajo vsi svoje družine, otroke, hiše, delo. Se družimo, gremo kdaj skupaj na izlet, dopust. V Soboti imava z ženo precej veliko hišo v veliko parcelo, vsak svoj avto višjega cenovnega razreda. V Lendavskih goricah imava vikend z vinogradom. V Soboti, Radencih in Moravskih toplicah imava nekaj stanovanj, ki jih oddajava v najem. V tujini imava nekaj na bančnih računih. Mesečno dobim 1.340 evrov pokojnine, žena nekaj nas 1.000 evrov, kar precej od najemnine stanovanj. Ko boš imel vse to, se zopet oglasi. Ne razumem komu bi naj potem zavidal. Tisti, ki se bojite svoje sence, navadnega prehlada, angine, gripe, ki ste tako naivni, da verjamete vsaki pravljici, .................????

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      12.10.2020 ob 12:50 gost gost

      Gost Joko, ti se boš še jokal, izgubljena jajojova ovca, ko te bo on zaškrnil in poslal v Honduras, kamor bo zbežal tudi sam, ko bo končno in za v se večne čase odletel iz politike. Raje kakroli, samo posluša ovca trenutnega firerja ne.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.