https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

V Pomurju potrdili štiri nove okužbe

12.10.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 1404 testiranj na covid-19, od tega je bilo 169 oseb pozitivnih.

 

V nedeljo so v Pomurju potrdili 4 nove okužbe

V nedeljo so potrdili okužbo v treh pomurskih občinah. Dve okužbi so potrdili v občini Murska Sobota, po eno okužbo pa v občinah Razkrižje in Šalovci.

V Pomurju 144 aktivnih primerov

V Pomurju je 144 aktivnih primerov okužbe z novim koronavirusom. 33 v občini Murska Sobota, 28 v občini Beltinci, 15 v občini Ljutomer, 11 v občini Lendava, 9 v občini Tišina, 8 v občini Sveti Jurij ob Ščavnici, 6 v občini Moravske Toplice in občini Črenšovci, 4 v občini Turnišče in Rogašovci, 3 v občini Puconci in Razkrižje, po 2 v občini Radenci, Apače, Križevci in Cankova. Po en aktivni primer je še v občini Šalovci, Odranci, Velika Polana, Gornja Radgona, Juršinci in Grad.

V soboto so v Pomurju potrdili 20 novih okužb

V soboto so potrdili okužbo v enajstih občinah. Štiri okužbe so potrdili v občini Beltinci in Tišina, tri v občini Murska Sobota, dve v občini Ljutomer, po eno okužbo pa v Puconcih, Turnišču, Odrancih, Veliki Polani, Razkrižje, Sveti Jurij ob Ščavnici, in Juršincih.

V petek so v Pomurju potrdili 12 novih okužb

V petek so potrdili okužbo v sedmih občinah. Tri okužbe so potrdili v občini Beltinci, dve v občini Ljutomer, Tišina in Radenci, po eno okužbo pa v Puconcih, Moravskih Toplicah in Turnišču.

V četrtek so v Pomurju potrdili 16 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbo v devetih občinah. Šest okužb so potrdili v občini Beltinci, 3 v občini Ljutomer, po eno okužbo pa v Apače, Sveti Jurij ob Ščavnici, Križevci, Tišina, Črenšovci, Lendava in Moravske Toplice.

V sredo so v Pomurju potrdili 9 novih okužb

V sredo so potrdili okužbo v šestih občinah. Tri okužbe so potrdili v občini Beltinci, dve v občini Sveti Jurij ob Ščavnici, po eno okužbo pa v Gornji Radgoni, Murski Soboti, Tišini in Moravskih Toplicah.

V torek so v Pomurju potrdili 11 novih okužb

V torek so potrdili okužbo v sedmih občinah. Štiri okužbe so potrdili v občini Murska Sobota, dve okužbi pa v občini Beltinci. Po ena okužba še je bila potrjena v občinah Apače, Turnišče, Lendava, Ljutomer in Sv. Jurij ob Ščavnici.

V ponedeljek v Pomurju potrdili 8 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbo v šestih občinah. Dve okužbi so potrdili v občini Beltinci in Ljutomer. Po eno okužbo pa v občinah Grad, Črenšovci, Turnišče in Sv. Jurij ob Ščavnici.

 

* Fotografije so simbolične

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.10.2020 ob 13:53 gost

      V celi Sloveniji bolnih več kot 200 pa niso sprejari ker se obravnava samo posrani eden in edini virus. Kdo bo odgovarjal za to blamažo kera se zgodi vsak dan od 13. 3. 2020. Budala bulozna gdo bo junak da prevzame odgovornost zdravniki keri nič ne delajo privatni imajo pa 15 tisočakov plače ali Kacinko lažlivi Beovička kera je imela že 12. 3.2o20 odpoved v rokah zdaj pa največ laja in laže,, JJ pa jo mastno plačuje.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.10.2020 ob 15:04 Vlado gost

      Zdravnica dr. Jerneja Farkaš Lainšček znova dela v bolnici M. Sobota, tako da je dobro, da se je vrnila nazaj v Prekmurje. Zanima me samo, če je dala odpoved na mesto državne sekretarke sama ali pa jo je vlada kar tako razrešila, češ, kaj bo pa Prekmurka državna sekretarka na tako pomembnem ministrstvu, predvsem v sedanjih razmerah.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.