https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Potrjenih 398 novih okužb, umrle štiri osebe

13.10.2020  

V ponedeljek so potrdili 398 novih primerov okužb s covid-19.

Včeraj je bilo opravljenih 3308 testiranj na covid-19, od tega je bilo 397 oseb pozitivnih. En slovenski državljan pa je bil pozitiven na testiranju v tujini (Avstrija), je danes na novinarski konferenci povedal vladni govorec Jelko Kacin.

Hospitaliziranih je 180 oseb, od tega je 32 oseb na intenzivni negi. Iz bolnišnice je bilo odpuščenih 18 oseb. Število oseb, ki so do sedaj zapustile bolnišnico, je tako 643. 

Včeraj so bile zabeležene štiri smrtne žrtve, skupno število umrlih okuženih s covid-19 je tako 173.

 Vir: Vlada RS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.10.2020 ob 11:26 gost

      Nič se ne bojte. Vsemogočni Janša, Beovićeva, Krek, Logarjeva, Rozman, Bregantova in Kacin nas bodo rešili.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.10.2020 ob 14:29 KAJ IMAJO ZA REŠEVATI gost

      danes bil na pregledu v zdravstveni nstituciji, zdravniki in sestre z napol spuščenimi maskami, iz koronasranja se norčujejo, isto kot normalni ljudje. In tem bom prej verjel kot Janševi in Beoovičkovi bandi. Ona naj kar spisujeta okužene, zaradi mene če 1000 na dan, izhlapevanje evropskega denarja morata opravičiti, vrag bo po tem sranju, ko ga bo trebalo vračati. Kajti prevar, kradenja in podobno se nikdar ne bo raziskalo, isto kot danes ne po toliko letih lopovstvo bank. Glavno da davkoplačevalci krajo denarja pokrijejo in karavana šiba dalje. JJ prvi pri v aferi orožja, prvi pri ropanju banke SKB, prvi pri bankarskih luknjah, prvi pri znižanju penzij .....! Skratka, ko je zraven, se vse dogaja. In prvi pri postavljanju policijske države z somišljenikom - učiteljem Orbanom.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.