https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju potrdili 24 novih okužb

15.10.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 5287 testiranj na covid-19, od tega je bilo 745 oseb pozitivnih.

V sredo so v Pomurju potrdili 24 novih okužb

V sredo so potrdili okužbo v 8 pomurskih občinah. Šest okužb je bilo potrjenih v občini Murska Sobota, 5 v občini Črenšovci, po 3 v občinah Beltinci, Ljutomer in Tišina. Dve okužbi so potrili v občini Šalovci, po eno okužbo pa v občinah Lendava in Gornji Petrovci.

V Pomurju 196 aktivnih primerov

V Pomurju je 196 aktivnih primerov okužbe z novim koronavirusom. 49 v občini Murska Sobota, 35 v občini Beltinci, 18 v občini Ljutomer, 15 v občini Tišina, 12 v občini Črenšovci, 9 v občini Sveti Jurij ob Ščavnici, 8 v občini Odranci, 7 v občini Moravske Toplice, po 6 v občinah Lendava, Puconci in Šalovci, 4 v občini Turnišče, po 3 v občinah Apače, Razkrižje in Rogašovci , po 2 v občinah Gornja Radgona, Grad, Križevci in Radenci ter po 1 v občinah Cankova, Gornji Petrovci, Kuzma in Velika Polana.

V torek so v Pomurju potrdili 38 novih okužb

V torek so potrdili okužbo v 13 občinah.15 okužb je bilo potrjenih v občini Murska Sobota, 5 v občini Odranci, 4 v občini Tišina, po 2 okužbi pa v občinah Puconci, Beltinci, Črenšovci in Ljutomer. Po ena okužba je bila potrjena v občinah Rogašovci, Kuzma, Grad, Moravske Toplice, Apače in Gornja Radgona.

V ponedeljek so v Pomurju potrdili 14 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbo v osmih pomurskih občinah. Tri okužbe so potrdili v občinah Beltinci in Šalovci, po dve okužbi pa v občinah Puconci in Odranci. Po ena okužba je bila potrjena v občinah Murska Sobota, Moravske Toplice, Ljutomer in Sv. Jurij ob Ščavnici.

V nedeljo so v Pomurju potrdili 4 nove okužbe

V nedeljo so potrdili okužbo v treh pomurskih občinah. Dve okužbi so potrdili v občini Murska Sobota, po eno okužbo pa v občinah Razkrižje in Šalovci.

V soboto so v Pomurju potrdili 20 novih okužb

V soboto so potrdili okužbo v enajstih občinah. Štiri okužbe so potrdili v občini Beltinci in Tišina, tri v občini Murska Sobota, dve v občini Ljutomer, po eno okužbo pa v Puconcih, Turnišču, Odrancih, Veliki Polani, Razkrižje, Sveti Jurij ob Ščavnici, in Juršincih.

V petek so v Pomurju potrdili 12 novih okužb

V petek so potrdili okužbo v sedmih občinah. Tri okužbe so potrdili v občini Beltinci, dve v občini Ljutomer, Tišina in Radenci, po eno okužbo pa v Puconcih, Moravskih Toplicah in Turnišču.

V četrtek so v Pomurju potrdili 16 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbo v devetih občinah. Šest okužb so potrdili v občini Beltinci, 3 v občini Ljutomer, po eno okužbo pa v Apače, Sveti Jurij ob Ščavnici, Križevci, Tišina, Črenšovci, Lendava in Moravske Toplice.

* Fotografije so simbolične

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.10.2020 ob 11:32 gost

      VSI BOMO UMRLI, KO BO PRIŠEL ČAS. ZARADI TEGA VIRUSA PA 100 % NE.

      7 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.10.2020 ob 11:38 gost gost

      Še dobro je, da je dr. Jerneja Farkaš L. spet doma oz. v bolnici v Rakičanu. Mislim, da je za nas bolje tako, kot da bi bila v Ljubljani ker tudi za njo kot državni sekretarki na mininstrstvu za zdravje v sedanjih razmerah ne bi bilo lahko..

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.10.2020 ob 15:06 Wozek gost

      I am making a good pay from home 1900 Buckets/week, that is brilliant, beneath a year agone i used to be unemployed amid a monstrous economy. I pass on God consistently i used to be invested these bearings, and at present, I should pay it forward and impart it to everyone, Here is I started to.COPY THIS SITE.......►www.jobztalk.com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.10.2020 ob 15:07 Wozek gost

      Corona is big threat of the century which effect physically, mentally and financially/ To over come these difficulties and make full use of this hostage period and make online earning for more detail visit the given link >>>>>>>>… www.jobztalk.com >>>>>>>>★★★COPY THIS SITE★★★

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.10.2020 ob 15:09 Marjan gost

      Tak vlečejo celi narod za nos, ka se to ne da več cuj gledati. Po televizijipa kažejo v bolnicah samo betežne keri so nepokretni, fejst stari in pred smrtjo. Letos je nej nišče umrl za gripo, kapjo ali drugimi boleznimi? LJUDJE UMIRAJO IN BODO UMIRALI, TO JE NARAVNA SELEKCIJA.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.10.2020 ob 9:28 gost

      Marjan idi pa si ŠTRIK namoči.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.