https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Centru za starejše Murska Sobota okuženih 29 oseb

16.10.2020  

V enoti Doma starejših Rakičan, v Centru za starejše Murska Sobota včeraj niso zaznali novih okužb. Ena zaposlena oseb in 9 stanovalcev pa je okužbo prebolelo, so danes sporočili iz Doma starejših Rakičan

Včeraj so zaradi nove okužbe pri zaposleni osebi, izvedli testiranja ostalih zaposlenih v tako imenovani sivi coni, vseh 12 testov je bilo negativnih. Prav tako pa je bila negativna ena zaposlena oseba, ki je bila do sedaj okužena s covid-19.

Prav tako so včeraj testirali stanovalce s potrjeno okužbo s covid-19, ki so bili nameščeni v rdeči coni, od 11 stanovalcev je bilo 9 stanovalcev negativnih, 2 pa pozitivna.

Tako imajo na današnji dan skupaj 29 okuženih s covid-19, od tega je okuženih 11 zaposlenih in 18 stanovalcev. En stanovalec je nameščen v bolnišnici Murska Sobota, ostali stanovalci z okužbo so nameščeni v »rdeči coni«, zaposleni pa se nahajajo v karanteni.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.10.2020 ob 9:52 gost

      To je res neki " smrtonosni " virus, ki niti zelo starem ljudem z več kroničnimi boleznimi ne pride do živega. Naša desna vlada pa zapira vse živo. Mediji ne sodelujte več pri tem nategu in začnite pisati resnico.

      18 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.10.2020 ob 0:18 Lujza gost

      V domu za starejše ni noben okužen to so le lazi so povedali zaposleni ....

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.10.2020 ob 8:17 gost

      Sam direktor Hoblaj je povedal, da se " okuženi " odlično počutijo, da večina nima nobenih simptomov bolezni, nekaj jih ima pa blage simptome. V čem je torej problem?

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.