https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju potrdili 38 novih okužb

18.10.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 3765 testiranj na covid-19, od tega je bilo 726 oseb pozitivnih.

V soboto so v Pomurju potrdili 38 novih okužb

V soboto so potrdili okužbo v štirinajstih pomurskih občinah. Devet okužb so potrdili v občini Odranci, po pet v občinah Murska Sobota in Lendava ter po tri okužbe v občinah Črenšovci in Kuzma. Po dve okužbi so potrdili v občinah Beltinci, Puconci, Velika Polana in Hodoš, po eno okužbo pa v občinah Ljutomer, Tišina, Šalovci, Turnišče in Cankova.

V Pomurju 247 aktivnih primerov

V Pomurju je 247 aktivnih primerov okužbe z novim koronavirusom. 49 v občini Murska Sobota, 32 v občini Beltinci, 23 v občini Odranci, 19 v občini Ljutomer, 16 v občini Tišina, 15 v občini Črenšovci, 13 v občini Lendava, 10 v občini Puconci, 9 v občini Kuzma, 8 v občini Šalovci, po 7 v občinah Moravske Toplice in Sveti Jurij ob Ščavnici, 6 v občini Turnišče, 5 v občini Radenci, 4 v občini Velika Polana, po 3 v občinah Apače, Gornja Radgona, Grad, Hodoš, Križevci in Rogašovci ter po 2 v občinah Cankova, Gornji Petrovci in Razkrižje.

V petek so v Pomurju potrdili 24 novih primerov

V petek so potrdili okužbe v 13 pomurskih občinah. Po tri primere so potrdili v občinah Murska Sobota, Lendava, Kuzma in Radenci, po dve v občinah Odranci, Puconci in Moravske Toplice, po eno okužbo pa so potrdili v občinah Beltinci, Črenšovci, Šalovci, Gornja Radgona, Grad in Velika Polana.

V četrtek so v Pomurju potrdili 23 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbo v 13 pomurskih občinah. Šest okužb je bilo potrjenih v občini Murska Sobota in 4 v občini Odranci. Po 2 okužbi so potrdili v občinah Ljutomer in Kuzma ter po eno v občinah Beltinci, Lendava, Puconci, Turnišče, Rogašovci, Križevci, Gornji Petrovci, Cankova in Hodoš.

V sredo so v Pomurju potrdili 24 novih okužb

V sredo so potrdili okužbo v 8 pomurskih občinah. Šest okužb je bilo potrjenih v občini Murska Sobota, 5 v občini Črenšovci, po 3 v občinah Beltinci, Ljutomer in Tišina. Dve okužbi so potrili v občini Šalovci, po eno okužbo pa v občinah Lendava in Gornji Petrovci.

V torek so v Pomurju potrdili 38 novih okužb

V torek so potrdili okužbo v 13 občinah.15 okužb je bilo potrjenih v občini Murska Sobota, 5 v občini Odranci, 4 v občini Tišina, po 2 okužbi pa v občinah Puconci, Beltinci, Črenšovci in Ljutomer. Po ena okužba je bila potrjena v občinah Rogašovci, Kuzma, Grad, Moravske Toplice, Apače in Gornja Radgona.

V ponedeljek so v Pomurju potrdili 14 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbo v osmih pomurskih občinah. Tri okužbe so potrdili v občinah Beltinci in Šalovci, po dve okužbi pa v občinah Puconci in Odranci. Po ena okužba je bila potrjena v občinah Murska Sobota, Moravske Toplice, Ljutomer in Sv. Jurij ob Ščavnici.

V nedeljo so v Pomurju potrdili 4 nove okužbe

V nedeljo so potrdili okužbo v treh pomurskih občinah. Dve okužbi so potrdili v občini Murska Sobota, po eno okužbo pa v občinah Razkrižje in Šalovci.

* Fotografije so simbolične

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.10.2020 ob 15:24 rile gost

      če pa fešte imajo po garažaj,žalostno,bo pa čas pokazal posledice čez nekaj lejt,ker še eni ne verjamejo(naj se zapeljejo v bolnišnico in poglednejo pa jim bo mal drugačna miselnost)

      21 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.10.2020 ob 7:13 gost gost

        če pa mamo tak glupo vlado ki vse zapira a vedno so govorili da se jih največ okuži na zasebnih zabavah in sedaj ko bo počasi vse zaprto bo teh zabav še vedno več. Oni so šli fitnese zapirat od kjer ne vem če sploh prišla kaka okužba.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.10.2020 ob 15:29 gost

      Ka cuzeki pa ščijo biti prvi idnok su že skakali pa te od toga Nej bilo ni kaj. Oštarije su bili naj bole pune vse se je delal pa se niš"e Nej okužo. Ka je pa od puklastuga dobo župan podkopnino.

      7 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.10.2020 ob 15:38 Miki gost

      Tou še pred volitvami malo zrihta, poraza tak nebi prenesel....

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.10.2020 ob 16:04 Odrančar gost

      Kak je Dominko zapro je vse narobe v cuzek- city

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.10.2020 ob 16:25 Jurij gost

      Več kot očitno da so virus zatajili v Odrancih,ka je virus nej več pod nadzorom.Zarisce je hujše kot če bi bil virus v domu za ostarele...le kdo bo odgovarjal za morebitne posledice....!

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.10.2020 ob 16:26 Dominko- osebno gost

      Najprej razkuževanje rok pri vhodu pol pa po grlu, pa to van stalno pravin. (Ostanite odgovorni in zdravi)

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      18.10.2020 ob 17:03 gost

      PUKLASTI vas levuharje redno jebe v vaše zabite tintare! GNOJI!!!!!!!!!!!!

      2 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      18.10.2020 ob 17:05 Blablabla124 gost

      Ne vem kaj čaka Odranski Boss, pri najslabšoj sliki v Sloveniji vrtec, šola odprta. Pa druženja na veliko.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      18.10.2020 ob 17:06 Gost gost

      Qqqq

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      18.10.2020 ob 17:24 Jurij gost

      Ob prvi okužbi niso upoštevali karantene ,so virus kar trosili,,,,, se vedno mislijo da virusa ni...

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      18.10.2020 ob 17:45 KRIVI STE ! gost

      KRIVI STE vsi vodilni v zdravstvu, ker se v mesecih ko ni bilo virusa NISTE PRIPRAVILI NA UKREPANJE, normalnega dela ste opravili za 50 % manj KAJ STE TOREJ DELALI ? KRIV JE ZDRAVSTVENI MINISTER, ki se je v teh časih ukvarjal z zamenjavo predsednice in ministrice v DESUS svojega dela pa ni obravnaval. KRIV JE JANŠA ker takega ministra tudi za ceno padca vlade ni nagnal. NAJBOLJ KRIVA PA JE KOMPLET OPOZICIJA. ki namesto, da bi pomagala je nagajala, protestirala vse z ciljem priti na oblast ne glede na človeška življenja. KRIVA JE RTV SLOVENIJA IN VSI OSTALI MEDIJI, ki so z svojim poročanjem in laganjem zavajali javnost. V IMENU LJUDSTVA MORATE BITI KAZNOVANI.

      19 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      18.10.2020 ob 18:15 aaa gost

      hii

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.