https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Prepovedali uporabo otroških igrišč z igrali in razna druženja

Odranci, 20.10.2020  

Od torka, 19. oktobra 2020, je župan Občine Odranci Ivan Markoja, zaradi poslabšanja epidemioloških razmer in z namenom omejevanja širjenja nalezljive bolezni COVID-19, prepovedal uporabo otroških igrišč z igrali in razna druženja v Športnem parku Odranci.

"Na takšen način želimo zavarovati zdravje vseh uporabnikov in preprečiti morebitno širjenje bolezni. Zahvaljujemo se vam za razumevanje," je zapisal župan Markoja.


V Lendavi prepoved zbiranja na zunanjih javnih športnih površinah in uporabe otroških igrišč z igrali 

"Zaradi slabšanja epidemioloških razmer in z namenom omejevanja širjenja nalezljive bolezni COVID-19 je župan Občine Lendava Janez Magyar izdal odredbo o prepovedi zbiranja na zunanjih javnih športnih površinah in prepoved uporabe otroških igrišč z igrali.

Prepoved uporabe otroških igrišč z igrali se nanaša na tista, ki se nahajajo na prostem in so namenjena javni uporabi na območju občine Lendava.

Prepoved pa ne velja za izvajanje redne dejavnosti osnovnih šol na območju občine in na površinah, ki se nahajajo ob objektih osnovnih šol.

Odredba je začela veljati 17. 10. 2020," so zapisali na lendavski občini.

* Fotografija je simbolična

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.10.2020 ob 13:37 brko gost

      v lendavi so tou že prle prepovedali

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.10.2020 ob 17:10 ddd gost

      Corona is a big threat of the century which effect physically, mentally and financially / To over come these difficulties and make full use of this hostage period and make online earning for more detail visit the given link >> COPY THIS SITE >>>>> www.worknet8.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.10.2020 ob 19:55 gost

      Nevejn zakoj bi trbelo policijsko uro bouloza vladna saj pa koronek v noči spij tudi on nuca počitek. Budala vladna in zdravstvena štekate hempeki.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.