https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Neuradno potrjenih več kot 1600 novih okužb

22.10.2020  

Po neuradnih podatkih naj bi včeraj potrdili najmanj 1600 novih okužb. Koliko je bilo izvedenih testiranj še ni znano.


Kot poroča RTVSLO je bilo včeraj spet potrjeno rekordno število novih okužb, in sicer več kot 1600 novih primerov. Pomeni, da je med nami že več kot 9000 aktivnih primerov.

Predsednik vlade Janez Janša je na Twitterju zapisal, da bodo številke še nekaj časa neizogibno visoke.

 

 

Od danes so v veljavi tudi novi ukrepi

Frizerski in kozmetični saloni tako lahko tudi v rdečih regijah po novem sprejmejo eno stranko na 20 kvadratnih metrov površine. Ponujanje storitev pa je prepovedano v kinematografih in kulturnih ustanovah razen v galerijah, muzejih, arhivih in knjižnicah ob upoštevanju omejitve ene osebe na 20 kvadratnih metrov.

Povsod po državi je med 21. in 6. uro zjutraj, ko velja omejitev gibanja, odslej prepovedana dostava hrane in pijače in priprava te za osebni prevzem. Le za registrirane športnike so od danes dovoljeni treningi in tekme (več je zapisano TUKAJ). Rekreacija je sicer dovoljena individualno, v družinskem krogu ali v skupinah do šestih oseb ob upoštevanju trimetrske medsebojne razdalje.

Več sledi...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.10.2020 ob 8:44 gost

      Neuradno je ampak dokazano da je vlada z Janezom grozni in stroko totalno nesposobna.

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.10.2020 ob 9:34 gost

      Vam pride večkrat, ko pišete te podatke, v katere pri najboljši volji normalen človek ne more verjeti?

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.10.2020 ob 10:22 gost

      PISUNKE in PISUNI lastni otroci se vas bodo sramovali in bodo pljuvali na vas zaradi tega kar počnete. Ssvijim pisanjem podpirate ustrahovanje prebivalcev, diktatorsko početje vlade, policijsko uro ( ki je protiustavna ) in druge nečednosti te vlade. Mislite na svojo prihodnost vaših otrok in vnukov in se postavite na stran ljudi ne na stran diktatorja!!!!

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.