https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

V domu starejših v Kuzmi zaznali nove okužbe

28.10.2020  

V domu starejših v Kuzmi so v ponedeljek opravili ponovno testiranje vseh stanovalcev in zaposlenih, kateri so bili na prvem testiranju negativni.


Skupno število vseh okuženih naraslo na 69

"Skupno število vseh okuženih v Domu Kuzma je tako naraslo na 69, od tega je okuženih 50 stanovalcev in 19 zaposlenih.

Trije stanovalci so še vedno na podpori s kisikom, pri nekaterih se pojavlja povišana telesna temperatura, kašelj, ostali pa so brez težjih simptomov.

Svojcem sporočamo, da vseskozi spremljamo zdravstveno stanje stanovalcev in se trudimo, da imajo zagotovljeno res vse tisto, kar potrebujejo.

Še naprej kličite svoje drage in jim vsaj malo polepšajte te trenutke. Če se vam zaradi narave dela ne bomo uspeli takoj oglasiti, vas bomo poklicali nazaj takoj, ko bo to mogoče.

Ekipa Doma Kuzma se še naprej trudi in skrbi, da čas "corone" mine čim manj stresno," so zapisali pri Domu Kuzma.

Foto: Fb Dom Kuzma

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.10.2020 ob 11:13 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Ta dom zaprti,lastnike pa tudi,obtožiti jih povzročanja občečloveške ignorance,ogrožanja zdravja in življenja.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.