https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Podjetja znova pomagala soboški bolnišnici, 110 pacientov v rdeči coni

02.11.2020 ob 12:00  

V Splošni bolnišnici Murska Sobota se v sporočilu za javnost zahvaljujejo podjetjem in podjetnikom, ki so jim v času boja proti covid-19 namenili pomoč. Ob tem so sporočili tudi, da je danes v bolnišnici 14 pacientov v sivi coni in 110 v rdeči coni, od tega jih je na intenzivni negi 13.

»V Splošni bolnišnici Murska Sobota smo veseli vsake pomoči, saj je namenjena našim bolnikom in zaposlenim, ki skrbijo zanje. Prav slednji, zlasti še tisti, ki so v boju s koronavirusno boleznijo 19 izjemno obremenjeni, so se razveselili pomoči podjetij Lek Veterina iz Lipovcev, Radenske in McDonaldsa.

Lek Veterina nam je podarila 1000 litrov 80-odstotnega etanola v vrednosti 4.000 evrov, Radenska je oddelku za covid podarila vodo, McDonalds pa hrano za zaposlene na oddelku za covid, ki se v tem času zaradi zaščitnih oblek ne morejo običajno prehranjevati. Pri delu in preoblačenju morajo strogo upoštevati vse predpisane ukrepe, da lahko varno in strokovno opravljajo delo z bolniki s covidom.

Letos so podjetja in podjetniki naši bolnišnici podarili 163 tisoč evrov. Vsem – tudi posameznikom, ki prispevajo – se zahvaljujemo za pomemben prispevek pri zdravstveni oskrbi prebivalcev in cenimo solidarnost v našem skupnem boju proti koronavirusni bolezni 19.

Na današnji dan imamo v bolnišnici 14 pacientov v t. i. sivi coni, 110 v rdeči, od slednjih je 13 bolnikov na intenzivnem zdravljenju.«

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.11.2020 ob 12:49 Cov 23-25 gost

      Smešno, kršijo lastne sklepe, ki so jih sprejeli velecenjeni vsemogočni, namreč , da je prepovedano voziti oz. naročarti hrano od zunaj; nekateri, kateri se hvalijo po družabnih omrežjih , se rajši naj spravijo delat v rdeče cone, ko pa je premalo kadra. Tam so “ močni” in strašno ponosni. Naj grejo v prve “bojne” vrste, nej samo pametovati.

      15 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.11.2020 ob 13:01 gost

      Vsak ,dan se piše o tej bolnišnici

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.11.2020 ob 15:59 gost

      Kelkin je Beovička pa vsi njej podobni pomagali da cejle dnive lidij sagajo po konferenca pa v puno luno tulijo o grozno virusi naj rajši pomagajo či so nikši doktorji. To ka cejle dnive oni lajajo lejko Janeza grozno ga na konferenci povej tudi njuva čistilka. Itak ju nišče no poslušal. Lejko pa stvita diktaturo sam pred lidij itak ne upa ka je vse posrani od virusa.

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.11.2020 ob 16:46 waniajonz gost

      hii

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.11.2020 ob 16:50 pacien gost

      Vrag je šalo odneswl, zfaj so pa betežni zelo. Zaposleni pa pacijentje

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      03.11.2020 ob 6:24 Zaposleni gost

      Katastrofa,ka se tao dogaja z bolnicami,ka morejo drugi voziti gesti pa pijaco v bolnico,eni pa si na raspisaj zepe punijo,vodstvo za kurac......

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      03.11.2020 ob 8:14 gogo55 gost

      raje crknem od lakote kot da dam vase mcdonalds strupeno svinjarijo

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.