https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Dom starejših občanov Ljutomer trenutno brez okužb z koronavirusom

2.11.2020  

Iz doma starejših občanov Ljutomer so pred kratkem sporočili, da so trenutno brez okužb s Covid-19.


Po desetih dneh tako imenovane "sive cone" celotnega doma, zaenkrat pri stanovalcih ni okužb. "Pohvala in zahvala gre zlasti našim zaposlenim, ki svoje delo opravljajo na zelo visokem nivoju in to ne le, kar se tiče upoštevanja vseh strogih ukrepov za obvladovanje okužb, ampak tudi kar se tiče nege in oskrbe naših stanovalcev." pojasnjujejo na svojem Fb profilu. 

*Foto: Dom starejših občanov Ljutomer (Fb profil)

Stanovalci doma so namreč večkrat pohvalili prijaznost in prizadevnost zaposlenih, ki se trudijo stanovalcem čim bolj olajšati preživljanje izolacije v sobah. Z današnjim dnem se je siva cona ukinila stanovalci pa se lahko gibljejo po prostorih doma in našem ograjenem vrtu. "Pohvala gre tudi našim stanovalcem, ki so zelo potrpežljivi, nam zaupajo in upoštevajo varnostna navodila.  Ne vemo kaj nas čaka v prihodnje, vsekakor pa smo v domu vsi skupaj, tako stanovalci kot zaposleni, postali povezan tim, v katerega vsi verjamemo. Skupaj smo v slabem in dobrem, po najboljših močeh. Danes je dober dan, naj tako ostane."  

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.11.2020 ob 16:33 Prlek gost

      Bravooooo

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.11.2020 ob 16:36 gost

      Zadosti so ftrgnoli v prvi rundi...Nemec...malice deliš izven...?

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.11.2020 ob 17:12 gost

      Nekaj ste pa se le naučili samo tako naprej.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.11.2020 ob 22:05 ka je tou gost

      na sliki za astronaute, znan nouva odprava u svemir. Nemru v Lotmerki sakšu rundu meti 100 betežnij ud gripe. Tou ejdnouk mini.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.