https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Zaščitne maske za samozaposlene in mikro podjetja

5.11.2020  

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) bo v imenu ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo tako svojim članom kot nečlanom razdelila pet milijonov zaščitnih mask. Cilj ukrepa je preprečevanje širjenja okužbe z novim koronavirusom.


Zaščitne maske lahko prejmejo samozaposleni ter mikro podjetja z enim do največ štirimi zaposlenimi. Podjetje lahko na vsakega zaposlenega prejme 150 zaščitnih mask, torej lahko denimo samozaposleni prejmejo 150, mikro podjetje s štirimi zaposlenimi pa največ 600 zaščitnih mask.

OZS tako samozaposlene in mikro podjetja z največ štirimi zaposlenimi poziva k prevzemu brezplačnih zaščitnih mask. Prijavo morajo oddati prek spletne strani www.ozs.si/maske, poziv pa je odprt do 15. novembra oz. do razdelitve vseh razpoložljivih zaščitnih mask.

Upravičenci bodo lahko prevzeli zaščitne maske osebno na eni od 62 območnih obrtno-podjetniških zbornic po Sloveniji, in sicer na tisti, na območju katere imajo sedež podjetja. Poziv je odprt do 15. novembra 2020 oziroma do razdelitev vseh razpoložljivih zaščitnih mask..

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.11.2020 ob 13:16 vi bedaki, gost

      bi raje to predali Janši in Beovički, saj toliko lažeta in se slinita, da bi jih na dan porabila 30. Ubogajte Janšo, drugo leto pa jamrajte, da ni posla. Za vas pa je itak svetinja, kapitalisti denar v žep - delavci pod minimalno plačo, podenj od podna. Da bi vam vse propadlo in naj zmaga kovid, ki ni nič drugo kot: povečati smrt starostnikov po svetu, ker nas je itak preveč in koliko-toliko urediti ozračje, očistiti atmosfero. Čudno, letos nobenega orkana, lani najmanj 15, letosna polovio manj hudih neviht, narava bolj zelena kot prejšnja leta, avionov manj na nebu, čistejši zrak to je bil ilj koronasranja. Morali so pa tako usrahovati narod, ker drugega izhoda svetovni voditelji niso imeli, edino pokasirat denar in razglasit virus, ki je edino ustrahovanje in POPOLNOMA NIČ DRUGEGA. Pa malo gospodarstvo v Evropi "zabremzati", saj so Kitajci itak velesila, da o Japoncih sploh ne govorimo, druge celine razen Evrope so pa tudi 50 svetlobnih let pred Evropo, tudi Afrika, kdor ima ima, kdor ne pač ne. Isto, kot Evropa, poglejte, tudi v Sloveniji, še danes človek ni oskrbovan s pitno vodo kot njegov tretji sosed.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.