https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V radenskem domu starejših okuženih 22 stanovalcev in 16 zaposlenih

6.11.2020  

V domu SenCura v Radencih so bile potrjene nove okužbe s Covid-19.



"Kljub velikemu trudu in naporom vseh nas, smo prejeli rezultate testiranj, ki so pokazali pozitivno okužbo s koronavirusom pri 22 stanovalcih in 16 zaposlenih, 25 testov zaposlenih še čakamo. 

1 stanovalec se nahaja v bolnišnici, ostali stanovalci se trenutno počutijo dobro. Prav tako so praktično vsi zaposleni asimptomatski," so zapisali.

Vzpostavili so 1 oddelek z rdečo cono in 2 oddelka s sivo cono.

Vse svojce stanovalcev, ki so pozitivni na koronavirus so obvestili.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.11.2020 ob 9:13 gost

      ALI SO OKUŽBE V DSO NAMERNE? Rabili bi raziskovalne novinarje kot so Zgaga, Šurc, Cirman, Vukovićeva in podobne, da to raziščejo. Preveč čudno je že vse skupaj to postalo.

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.11.2020 ob 11:14 gost

        Ko se okuži 7 % stanovalcev v vseh DSO bi se vlada in NIJZ res morala vprašati kaj gre tu narobe, kaj se tu dogaja. Pa so vsi ti stanovalci že dolgo v karanteni - brez obiskov in brez izhodov.

        7 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.11.2020 ob 8:16 gostitelj gost

        Nekaj je čudno, nobene objave več o DSO Ljutomer, tam kjer je mađister, so tam vsi O.K. in v polni kondiciji ??

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.11.2020 ob 10:58 gost

      Kaj so ti starci tudi hodili na hrvaško morje, žurali po kleteh, parkih in garažah, hodili na proteste v Ljubljano, po trgovinah, mestu in drugod brez mask, ....................... da se pri njih ( povsod v DSO ) virus tako širi?

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.11.2020 ob 15:00 gost

      Zelo me čudi, da pri takšnih resnih in življenjsko pomembnih člankih ni več komentarjev. Kaj res nikogar nimate v domovih starejših, se bojite o tem pisati ali vas pa boli .....? Kje so tu tisti " domoljubi ", ki se tako borijo-navidezno- za te stare ljudi. Polni navidezne človečnosti, tu so pa tiho. Zakaj? Vsi boste nekoč stari in veliko vas bo nekoč tu kjer so zdaj ti starci. Bo vam takrat vseeno, če se bodo ljudje delali kot, da ne obstajate?

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.