https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 182 novih okužb, največ okužb v občini Beltinci

7.11.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 6340 testov, potrjenih je bilo 1612 okužb. 34 oseb s covidom-19 je umrlo.

V petek v Pomurju potrdili 182 novih okužb

V petek so potrdili okužbo v 23 pomurskih občinah. 27 v občini Beltinci, 24 v občini Murska Sobota, 18 v občini Gornja Radgona, 16 v občini Puconci, 15 v občini Lendava, 14  v občini Kuzma, 13 v občini Ljutomer, 8 v občini Radenci, 6 v občini Rogašovci, 5 v občini Tišina, 4 v občini Črenšovci, Križevci, Apače in Sveti Jurij ob Ščavnici, 3 v občini Gornji Petrovci, Turnišče, Cankova in Veržej, 2 v občini Moravske Toplice, Odranci in Šalovci in po ena okužba v občini Grad in Dobrovnik.

V Pomurju 1701 aktivnih primerov 

V Pomurju je 1701 aktivnih primerov okužbe z novim koronavirusom. 333 v občini Murska Sobota, 175 v občini Beltinci, 130 v občini Gornja Radgona, 123 v občini Lendava, 116 v občini Puconci, 89 v občini Ljutomer, 79 v občini Rogaševci, 78 v občini Moravske Toplice, 67 v občini Radenci, 66 v občini Črenšovci, 65 v občini Tišina, 50 v občini Kuzma, 4 v občini Gornji Petrovci, 35 v občini Turnišče, 34 v občini Odranci, 29 v občini Cankova, 24 v občini Sveti Jurij ob Ščavnici, 16 v občini Velika Polana, 15 v občini Šalovci,  14 v občini Veržej, 8 v občini Razkrižje, 5 v občini Dobrovnik in 4 v občini Hodoš. 

Občina Kobilje je edina pomurska občina, kjer nimajo nobenega aktivnega primera okužbe s covid-19.

V četrtek v Pomurju potrdili 142 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbo v 22 pomurskih občinah. 22 v občini Radenci, 21 v občini Murska Sobota, 16 v občini Gornja Radgona, 13 v občini Beltinci, 9 v občini Lendava in Puconci, 8 v občini Rogaševci, 7v občini Ljutomer, 6 v občini Gornji Petrovci, 5 v občini Apače, 4 v občini Moravske Toplice, Tišina in Črenšovci, 3 v občini Turnišče in Odranci, 2 v občini Grad in po ena okužba v občini Kuzma, Križevci, Cankova, Šalovci, Veržej in Dobrovnik.

V sredo v Pomurju potrdili 178 novih okužb

V sredo so potrdili okužbo v 24 pomurskih občinah. 34 v občini Murska Sobota, 27 v Občini Rogašovci, 19 v občini Lendava, 17 v občini Gornja Radgona, 14 v občini Beltinci, 9 v občini Radenci, 7 v občini Puconci, Tišina in Cankova, 6 v občini Križevci, 4 v občini Ljutomer in Gornji Petrovci, 3 v občini Moravske Toplice, Kuzma, Grad in Turnišče, 2 v občini Črenšovci, Odranci in Apače, po 1 primer pa v občinah Sveti Jurij ob Ščavnici, Velika Polana, Šalovci, Razkrižje in Dobrovnik.

V torek v Pomurju potrdili 175 novih okužb

V torek so potrdili okužbo v 24 pomurskih občinah. 38 v občini Murska Sobota, 30 v občini Beltinci, 11 v občini Puconci, 9 v občini Tišina, 8 v občini Gornja Radgona, 7 v občini Lendava, Ljutomer in Moravske Toplice, 6 v občini Rogaševci in Sveti Jurij ob Ščavnici, 5 v občini Črenšovci, Grad, Turnišče, Gornji Petrovci, Radenci in Cankova, 4 v občini Apače, 3 v občini Kuzma, 2 v občini Odranci, Šalovci in Velika Polana, po 1 primer pa v občinah Veržej, Križevci in Razkrižje.

V ponedeljek v Pomurju potrdili 68 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbo v 20 pomurskih občinah. 16 v občini Murska Sobota, 8 v občini Lendava, 7 v občini Puconci, 6 okužb v občini Beltinci, 5 v občini Ljutomer, 3 v občini Rogašovci, Turnišče, Gornji Petrovci in Moravske Toplice, 2 v občini Gornja Radgona, Grad in Tišina, 1 v občini Apače, Križevci, Radenci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Cankova, Razkrižje, Črenšovci in Odranci.

 

V nedeljo v Pomurju potrdili 84 novih okužb

V nedeljo so potrdili okužbo v 20 pomurskih občinah. 18 okužb v občini Beltinci, 13 v občini Murska Sobota, 7 v občnini Puconci in Ljutomer, 6 v občini Lendava, 5 v občini Gornja Radgona in Križevci, 4 v občini Črenšovci, 3 v občini Odranci in Rogašovci, 2 v občini Kuzma, Tišina in Razkrižje, 1 okužba v občini Moravse Toplice, Turnišče, Gornji Petrovci, Veržej, Apače, Velika Polana in Sveti Jurij ob Ščavnici.

V soboto v Pomurju potrdili 101 novih okužb

V soboto so potrdili okužbo v 20 pomurskih občinah. 14 v občini Murska Sobota, 12 v občini Beltinci, 10 v občini Gornja Radgona, 7 v občnini Črenšovci in Ljutomer, 6 v občini Grad in Puconci, 5 v občini Radenci, Tišina, Kuzma in Lendava, 4 v občini Velika Polana in Moravske Toplice, 3 v občini Sveti Jurij ob Ščavnici, 2 v občini Odranci in Turnišče, 1 okužba v občini Apače, Rogašovci, Gornji Petrovci in Križevci.

V petek v Pomurju potrdili 93 novih okužb

V petek so potrdili okužbo v 19 pomurskih občinah. 15 v občini Murska Sobota, 12 v občini Lendava, 11 v občini Gornja Radgona, 9 v občini Moravske Toplice, 7 v občini Beltinci in Tišina, 5 v občini Črenšovci in Ljutomer, 4 v občini Puconci, 3 v občini Turnišče, 2 v občini Apače, Rogašovci, Radenci in Šalovci, eno okužbo v občini Križevci, Dobrovnik, Grad, Kuzma in Cankova. 

* Fotografije so simbolične

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.11.2020 ob 16:49 štemplajte je gost

      ge se hudiču testirajo, pa vsi ozdravijo zdravila pa še ni, ne moreš verjamet. Torej navadna gripa, ki že hara stoletja. Pa vsi pojdite, da vam v nosu malo povrtajo, mogoče celo najdejo nafto in bodo deriati cenejši,

      3 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.11.2020 ob 15:03 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Gost,bedasti,bo prišla Matildica tudi do tebe,ne boš več tak pameten....

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.11.2020 ob 10:20 Gajda gost

      Take neumne zavajajoče komentarje kot je zgornji je potrebno takoj izbrisati. Da ga ni sram, da tako piše ko nam dnevno umira po 30 ljudi, pa tudi tisti ki so preboleli težji potek bolezni (tudi zdravniki), nas opozarjajo, da ta virus ni navadna gripa. Ta zgornji komentator nima socialnega sočutnega odnosa do sočloveka, do zaposlenih (na primer v trgovini), verjetno gre za mladega delomrzneža, ki misli da vse ve in vse zna in bi še naprej rad koristil bogato mizo socialne države. Prijavi naj se za volontersko pomoč v bolnicah Covid bolniki pa bo videl kakšna gripa je to. Ne govorim na pamet, imam sosede. ki so zboleli (vsi so bili v delovnem razmerju), doma imajo hišno bolnišnico eden pa je odpeljan na intenzivno in se ne ve če bo preživel. Sram naj bo gornjega komentatorja.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.11.2020 ob 15:40 Obmurski gost

      Pa kaj se godi v občini Beltinci, kje se to tako širi. Nihče ne pove nič konkretnega. Nekaj se je začelo v domi starejših. Če bi se vedelo, kje je žarišče, bi se tudi lahko kdo obvaroval okužbe.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.