https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Preverite, kaj ob zaostrovanju ukrepov ostaja odprto

12.11.2020  

Vlada je na seji odločila dodatno zaostriti ukrepe za zajezitev epidemije covid-19. Ob tem pa se je osredotočila predvsem na zmanjšanje kontaktov med osebami iz različnih gospodinjstev. Preverite, katere storitve vam bodo v prihodnjih dneh še na voljo.

S ponedeljkom, 16. novembra, je začasno prepovedana prodaja blaga in storitev potrošnikom, razen nekaterih izjem, ki so nujno potrebne za zagotavljanje osnovnih potreb družbe oziroma so pomembne za zagotavljanje varnosti in zdravja.

Odprte bodo tako ostale lekarne, prodajalne z medicinskimi pripomočki in ortopedskimi pripomočki, tržnice, kmetijske prodajalne, bencinski servisi, banke in zavarovalniške storitve, pošta, dostavne službe ter trafike in kioske za prodajo časopisov in revij.

Prav tako ostajajo odprte prodajalne, ki v pretežni meri prodajajo živila, blago za osebno nego in čiščenje, vključno s prodajo kmetijskih pridelkov na kmetiji, pri čemer se kot izjema ne šteje prodaja oblačil, obutve in tehničnega blaga v teh prodajalnah.

Obratovale bodo servisne delavnice, v katerih se opravljajo storitve popravil in vzdrževanja motornih vozil in koles, kot so vulkanizerske, avtomehanične, avtoličarske ali avtokleparske delavnice ter delavnice za popravilo koles.

Dimnikarske storitve bodo mogoče pod pogojem, da je v prostoru, kjer se izvajajo prisoten samo en izvajalec, če pa to ni mogoče, je lahko v prostoru prisoten izvajalec storitve in ena oseba, ki je uporabnik male kurilne naprave. Opravljanje dimnikarskih storitev pa ni dovoljeno v prostorih, v katerih je nameščena mala kurilna naprava, ki jih po opravljeni storitvi ni mogoče prezračiti.

Gradbena dela lahko potekajo na nenaseljenih gradbiščih, pri izvajanju katerih je zagotovljeno, da ni stika s potrošniki.

Dovoljen je tudi osebni prevzem blaga ali hrane na prevzemnih mestih, kjer je zagotovljen minimalni stik s potrošniki med 6. in 21. uro. S tem da je konzumiranje hrane in pijače na javnih površinah prepovedano.

Prav tako bo dovoljeno ponujanje in prodajanje blaga in storitev potrošnikom na daljavo ter brez časovne omejitve tudi opravljanje dejavnosti priprave jedi in pijač v primeru dostave.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.11.2020 ob 18:30 Gost gost

      Gnila drzava

      29 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.11.2020 ob 19:11 kilonja gost

      Lažje kot zapirati trgovine in vse ostalo, bi bilo zapreti ove šteri širijo korono, poiskati preko spleta zagovornike kršenja odločb, jih pozapreti za 1 leto, ostale pa pustiti ki se držimo osnovnih higenskih zahtev v času korone, .

      34 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.11.2020 ob 19:22 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Kilonja,torej Kilavec,torej Poscanec,torej Brezkilaš,sam nimaš osnovnih higienskih navad-v glavi.

        14 18 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.11.2020 ob 19:59 gost

        Kilonja zate in tebi podobne bedake: Stockholm ima 1,3 milijona prebivalcev in je 4 krat gosteje poseljen kot Ljubljana , ima v bolnišnici 349 ljudi. Šole odprte, na splošno vse odprto, brez mask!!!!!!!!!!!!

        19 12 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.11.2020 ob 21:31 pajdaš gost

      kot mene se ne poznaje korona imam dobre hamburgere u gradu m sobota

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.11.2020 ob 14:46 gost

      23.18,,, ka pa lajaš saj to je realno stanje tele pošiknjeno hlapčevska. Koga buštij pa tvoj puklaš kama tirala či svejt zna kako tele mamo na vladi nevej gdo je zmagal ZDA vse zaprejo najslabša slika ka se kovida tijče vse se s pokradne. Tvita se sto na voru sumarije lidij nadzuruvle pa njin kazni pijše ker povejo resnico vglavnon budalo brez primere še večji iceki pa ga podpirajo. Štekaš bedak.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.11.2020 ob 20:07 Jake Resch gost

      Začnite delati doma z našo organizacijo. To je najbolj denarno nadomestilo, kar sem ga kdajkoli naredil. V petek sem dobil brezhiben Audi 5, ko sem prejšnji mesec zaslužil 36259 USD. Začel sem res pet mesecev pred tem in za vse namene takoj pridobil 96 USD na uro. obiščite to spletno stran neposredno tukaj. www.maxjob3.com

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      16.11.2020 ob 10:44 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Puklasti je vse zapr, meni pa droga v špajzi stoji ka je nemrem prodati zdaj.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.11.2020 ob 10:57 kilonja gost

        Puklasti zaprl 1 milijon levakov, NEPRECENLJIVO, HAHAHAHUHUHU, pušiona prve vrste balkanski levuharji, AHAHAHA.

        2 4 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      16.11.2020 ob 11:07 gost gost

      Kilonja, rejsan si kolonja, pa še eni, na možganih. Sicer pa jajojovi hlapci ste itak brez pameti in posledično tudi brez izobrazbe. To se vidi po vaših primitivnih komentarih. Sramota je biti v takši družbi bedakov. Rajši pr indijskih mudžahedinih, kak pri jajoji iz šteroga se celi svet norca dela,

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      16.11.2020 ob 16:58 Sean Orchard gost

      Moja zadnja plača je bila 3200 USD za 18-urno deI0 na spletu. Prijateljica mojih sester že mesece v povprečju porabI 11 tisoč in dela prIbIIžno 26 ur na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga preizkusII. PotencIaI s tem je neskončen. To počnem .. www.maxjob3.com

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.