https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V domu za ostarele v Ljutomeru pozitivnih 6 stanovalcev, na Kuzmi 7

27.11.2020  

Iz Doma starejših oseb Ljutomer in Doma Kuzma so sporočili aktualne podatke glede okužb z covid-19 pri njihovih stanovalcih in zaposlenih.

Iz ljutomerskega DSO so včeraj sporočili, da imajo v domu 6 pozitivnih stanovalcev: »Razsežnost okužbe v okolju in zdravstvenih ustanovah od koder prihajajo ali se vračajo naši stanovalci, kljub vsem vloženim naporom, vpliva tudi na naš dom. Rezultati brisov zadnji dni niso bili vzpodbudni, kot bi želeli, tako imamo tudi v našem domu 6 pozitivnih stanovalcev na Covid 19.«

Okuženi stanovalci so nameščeni v rdeči coni, ki so jo v sodelovanju in z razumevanjem druge ustanove uredili izven doma, so zapisali in dodali, da se okuženi stanovalci počutijo dobro, nekateri kažejo blage znake bolezni.

»Ostali stanovalci v domu so iz previdnosti začasno v sobni izolaciji, kjer jih obiskujemo in skrbimo za njihovo dobro počutje. V domu smo pričeli tudi z uporabo tako imenovanih hitrih testov, izvaja pa se tudi sistematično testiranje vseh zaposlenih v sodelovanju z ZD Ljutomer,« so še pojasnili.

Foto: Fb Dom Kuzma

Iz Doma Kuzma pa so sporočili, da imajo v tem tednu 7 pozitivnih stanovalcev na koronavirus, od katerih je ena stanovalka v bolnišnici. Trenutno pa so na koronavirus pozitivni tudi trije zaposleni v domu, ki pa so doma v samoizolaciji.

»Situacija se v našem domu počasi umirja in vrača na ustaljene tire. Na to nakazujejo tudi naše vesele objave izdelave božične dežele, predvsem pa vedno manjše številke okuženih,« so zapisali.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.11.2020 ob 10:58 Elijah Board gost

      Moja zadnja plača je bila 3200 USD za 18-urno delo na spletu. Moja prijateljica sester že mesece v povprečju porabi 11 tisoč in dela približno 26 ur na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga preizkusil. Potencial s tem je neskončen. To počnem .. www.maxjob3.com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.