https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Denis Čeh odstopil od nakupa Večera?

19.08.2011 ob 12:06  

Na spletnih Financah poročajo, da naj bi Denis Čeh, lastnik in direktor podjetja 3Lan, odstopil od namere po nakupu Večera in da naj bi že začel pogovore, da mu Delo kot prodajalec vrne varščino v višini 935 tisoč evrov.

Podjetje 3Lan iz Rakičana je po odločbi urada za varstvo konkurence že pred časom poslalo ponudbo za nakup skoraj 80 odstotnega deleža Dela v časopisni hiši Večer in vplačalo aro v višini 925 tisoč evrov, pričakovanega soglasja s strani kulturnega ministrstva pa ni dobilo. Zaradi tega naj bi Denis Čeh obupal nad nakupom Večera in se že pogovarja z Delom, da mu vrnejo varščino.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. blue
      19.08.2011 ob 13:34 blue

      Ge san pa prejšnje teden ščel kupete Laško, samo žal me neje uspelo zbrate zadosta pejnazov, ka be napravo prevzem :/

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. kikiriki
      19.08.2011 ob 13:42 kikiriki

      Opasno, od kec pa njeme telko denarja?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.