https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GOSPODARSTVO

Po Črnem petku danes še Spletni ponedeljek

30.11.2020 ob 13:30  

Spletni ponedeljek ali Cyber Monday je odgovor na Črni petek (Black Friday), ki so ga leta 2005 prvi pripravili spletni trgovci v ZDA.

Če je Črni petek, zadnji petek v novembru, ko so trgovci za en dan močno znižali cene blaga v trgovinah, je Spletni ponedeljek njegovo nadaljevanje na spletu. Ta je bil prvotno namenjen znižanju bele tehnike in računalniške opreme, danes pa po znižanih cenah lahko kupimo domala vse.

Foto: inc.com 

V zadnjih letih lahko ugotavljamo, da se akcije ob Črnem petku sicer podaljšajo na cel teden ali pa vsaj vikend, ki petku sledi. Pa so cene takrat zares najnižje? V britanski potrošniški organizaciji Which so ugotovili, da to ne drži povsem, saj 60 % cen, ki jih trgovci ponujajo v okviru razprodaj Črnega petka in Spletnega ponedeljka, ni najnižjih v celem letu. Za vsaj polovico primerov cen so ugotovili, da so bile v času decembrskih spletnih razprodaj le-te še nižje.

Foto: basehotel.it 

Če torej nečesa ne potrebujete prav danes, strokovnjaki svetujejo, da počakate še nekaj tednov. Obstaja namreč verjetnost, da boste prav to isto stvar takrat lahko kupili za še kakšen procent ugodneje.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.11.2020 ob 16:09 Harry Earnshaw gost

      Začnite delati doma z našo organizacijo. To je najbolj denarno nadomestilo, kar sem ga kdajkoli naredil. V petek sem dobil brezhiben Audi 5, ko sem prejšnji mesec zaslužil 36259 USD. Začel sem res pet mesecev pred tem in za vse namene takoj pridobil 96 USD na uro. obiščite to spletno stran neposredno tukaj. www.maxjob3.com

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.