https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Sneg pobelil Prekmurje, previdno na cestah

02.12.2020 ob 14:06  

Danes smo se snežik lahko rezveselili tudi v Prekmurju.

Ponoči bo oblačno, sneženje v notranjosti se bo še nekoliko okrepilo, po nižinah Primorske pa bo deževalo. Do jutra bodo padavine oslabele in zjutraj v večjem delu Slovenije že ponehale. Jutranje temperature bodo od -4 do 0 °C.

"Jutri bo pretežno oblačno. V vzhodni polovici Slovenije bodo občasno še manjše padavine, rahel sneg bo predvsem v Pomurju prehajal v rahel dež. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo v notranjosti okoli 0, na Primorskem pa od 6 do 9 °C," navaja Arso.

OPOZORILO

"V sredo popoldne in v noči na četrtek bo ponekod na prehodu med Primorsko in Notranjsko možen pojav poledice in žledu.

Predvsem v osrednji in zahodni Sloveniji bo do četrtka zjutraj lahko zapadlo več kot 25 cm snega. Burja bo gradila snežne zamete," opozarja Agencija Republike Slovenije za okolje.

OBETI

Vremenoslovci napovedujejo, da bo v petek pretežno oblačno, na zahodu se bodo popoldne znova začele pojavljati padavine, po nižinah bo deževalo. 

V soboto bo v vzhodni polovici Slovenije delno jasno. Drugod bo pretežno oblačno z občasnimi padavinami, ki bodo pogostejše v zahodnih krajih. Meja sneženja se bo postopno dvignila do okoli 1500 m. Ob morju bo pihal okrepljen jugo. Topleje bo.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.12.2020 ob 18:05 gost

      Zima zima bela vrh gore sedela in tako je pela da bo vlado in koroneka vzela.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.12.2020 ob 19:03 pepi 1951 gost

      Beltinska komunala po beltinski občini vleče smuko torijo šoder, na en cm snega, največja norija.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.12.2020 ob 8:21 Korofranc gost

      Gost, še pri napovedi vremena ne moreš brez politike. Obleči se, Idi v in uživaj. Itak nič ne delaš.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.12.2020 ob 8:32 Muraš gost

      Lepe fotografije, še naprej tako. Spominja me na zimo, ko smo v njej uživali. Bilo je po meter snega in res pri enem centimetri pa panika. Pepi 51 prav maš.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.